Yaşar Kuyumculuk, 2. Şubesini açtı

Kuyumculuk ve mücevherat sektöründe 26 yıldır faaliyet gösteren Yaşar Kuyumculuk, ikinci şubesini Şadırvan Caddesi’nde açarken Yaşar Kuyumculuk’un sahibi Yaşar Arslan, “Amacım bu sektörde daha çok üretmek ve istihdam sağlamak. Burada birkaç kişiye daha iş sağlamak mutluluk verici” dedi.
Bu haber 2021-12-11 13:31:22 eklenmiş ve 694 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

Bartın’da kuyumculuk ve mücevherat sektöründe 26 yıldır faaliyet gösteren Yaşar Kuyumculuk, ikinci şubesini Şadırvan Caddesi’nde dualarla hizmete açtı.

 

Cuma Namazı ardından düzenlenen açılış törenine Belediye Başkanı Cemal Akın, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik, Özel İdare Genel Sekreteri Metin Çetin, Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Sinan Amasralı, esnaflar ve kalabalık sayıda vatandaş katıldı.

 

Dualar eşliğinde kesilen kurdelenin ardından mağazanın açılışı yapılırken Yaşar Kuyumculuk’un sahibi Yaşar Arslan, “Amacım bu sektörde daha çok üretmek ve istihdam sağlamak. Burada birkaç kişiye daha iş sağlamak mutluluk verici. Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

ETİKETLER : Bartın Kuyumcu Yaşar Yaşar Arslan
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›