“Esnafın durumu ile ilgili bilgilendirme yaptım”

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği Başkanı (TESKOMB) Abdulkadir Akgül’ü makamında ziyaret eden Bartın Esnaf Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Yılmaz Akdeniz, “Bartın ilimizde yaşanan sel afeti sonrasında esnafın durumu ile ilgili kendisine bilgilendirme yaptım. İş yerleri hasar gören esnafımız için finansman sağlanması ve daha önce kredi başvurusu yapan afetzedelerin başvurularına öncelik sağlanması gibi konularda talepte bulundum” dedi.
Bu haber 2023-07-21 10:05:42 eklenmiş ve 35 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Esnaf Sanatkarlar Odası Birliği (ESOB) Başkanı Yılmaz Akdeniz, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği Başkanı (TESKOMB)  Abdulkadir Akgül’ü makamında ziyaret etti.

 

 

Bartın’da yaşanan sel afeti sonrasında esnafın durumu ile ilgili bilgilendirme yaptığını belirten Akdeniz, “Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği Başkanı (TESKOMB) Sayın Abdulkadir Akgül’i makamında ziyaret ettim. Ziyarette Bartın ilimizde yaşanan sel afeti sonrasında esnafın durumu ile ilgili kendisine bilgilendirme yaptım. İş yerleri hasar gören esnafımız için finansman sağlanması ve daha önce kredi başvurusu yapan afetzedelerin başvurularına öncelik sağlanması gibi konularda talepte bulundum. Misafirperverlikleri için kendilerine çok teşekkür ederek esnaf ve sanatkarlara sağladıkları kredi desteklerinden dolayı şahsım ve üyelerim adına şükranlarımı sunarım” dedi. (Haber Merkezi)

 

ETİKETLER : Yılmaz Akdeniz
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›