Evsen’den veda mesajı

Yurt dışı eğitimi dolayısıyla Kurucaşile Kaymakamlığı görevinden ayrılması nedeniyle bir veda mesajı yayınlayan Kurucaşile Kaymakamı Ebrar Evsen, “Sizlerden her daim razı oldum, bu hissiyatımın sizlerde de karşılık bulmuş olmasını temenni ederim” dedi.
Bu haber 2023-07-20 10:02:06 eklenmiş ve 30 kez görüntülenmiştir.

 

“Sizlerden her daim razı oldum”

 

 

Kurucaşile Kaymakamı Ebrar Evsen, yurt dışı eğitimi dolayısıyla Kurucaşile Kaymakamlığı görevinden 17 Temmuz 2023 tarihi itibariyle ayrılması nedeniyle bir veda mesajı yayınladı.

 

 

Görev yaptığı süre zarfında gayretle çalışmaya özen gösterdiğini belirten mesajında Evsen, şunları söyledi:

 

 

“Değerli Kurucaşileliler, 14 Şubat 2022 tarihinde başlayıp büyük bir heves ve kıvançla sürdürdüğüm Kurucaşile Kaymakamlığından 17 Temmuz 2023 tarihi itibariyle yurt dışı eğitimime başlamak üzere ayrılmış bulunmaktayım.  Doğasıyla, insanlarıyla, bilhassa doğal ve beşeri potansiyeliyle büyük bir hazine olduğunu düşündüğüm ilçemizin tüm bu sermayesinden en iyi derecede istifade ederek çok daha iyi yerlere geleceğine olan inancım tamdır. Görev yaptığım süre zarfında ilçemizin ve vatandaşlarımızın her şeyin en iyisine layık olduğu fikrine olan kuvvetli inancımın doğrultusunda gayretle çalışmaya özen gösterdim. Çok güzel günlerimizin yanında maden faciası gibi yüreklerimizi dağlayan kötü günleri de beraber yaşadık. Özellikle deprem felaketinde ilçemizin kapasitesinin çok üzerinde göstermiş olduğunuz dayanışma ruhunu her zaman minnetle yâd edeceğim. Sizlerden her daim razı oldum, bu hissiyatımın sizlerde de karşılık bulmuş olmasını temenni ederim.

 

 

Bu vesileyle desteklerini bir an olsun şahsımdan ve ilçemizden esirgemeyen başta Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç ve Valimiz Sayın Dr. Nurtaç Arslan olmak üzere il protokolümüze, Kurucaşile Belediye Başkanımıza, büyük bir özveriyle çalıştıklarına yakinen şahit olduğum mesai arkadaşlarıma, il genel meclisi üyelerine, ilçe siyasi parti temsilcilerine, sivil toplum kuruluşlarına, muhtarlarımıza ve bütün Kurucaşilelilere saygı, sevgi ve şükranlarımı sunuyorum. Hakkınızı helal etmenizi ve her şeyin gönlünüzce olmasını diliyorum. Allah’a ısmarladık.”

ETİKETLER : Ebrar Evsen
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›