“Vatandaşlarımıza gereken desteği veriyoruz”

Bartın Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından Bartın’da meydana gelen sel felaketinin ardından 6 ayrı ekiple başlatılan ilaçlama çalışmaları devam ediyor. Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Sel afetinin izlerini bir an önce silmek için tüm ekiplerimizle alanda aktif görev alıyoruz. Selden etkilenen tüm noktalara ekiplerimizi sevk ettik. Gerek yıkama gerek su tahliyesi çalışmalarımız ile vatandaşlarımıza gereken desteği veriyoruz” dedi.
Bu haber 2023-07-20 10:01:12 eklenmiş ve 1159 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından Bartın’da meydana gelen sel felaketinin ardından 6 ayrı ekiple başlatılan ilaçlama çalışmaları devam ediyor.

24 saat esasına göre çalışan ekipler,  vatandaşlar için sıkıntı unsuru olan ve sağlık açısından risk taşıyan sinek ve haşerelerin üreme noktalarında sıvı larvasit ve granül kullanılarak ilaçlama yapıyor. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu,  “Sel afetinin izlerini bir an önce silmek için tüm ekiplerimizle alanda aktif görev alıyoruz. Selden etkilenen tüm noktalara ekiplerimizi sevk ettik. Gerek yıkama gerek su tahliyesi çalışmalarımız ile vatandaşlarımıza gereken desteği veriyoruz. Tüm bu çalışmaların yanı sıra Veteriner İşleri Müdürlüğümü ekiplerimiz vatandaşlarımız için sıkıntı unsuru olan ve sağlık açısından risk taşıyan sinek ve haşerelerin üreme noktalarında sıvı larvasit ve granül kullanılarak ilaçlama çalışması yapıyor. Çalışmalarımız belirli aralıklara yaz mevsiminin sonuna kadar devam edecek” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›