Aydınlatmalar onarıldı

Bartın’da yaşanan sel afetinde hasar gören Yalı Sevgi Parkı ve Kanlıırmak yürüyüş yolundaki aydınlatmalar Bartın Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından onarıldı. Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Selin yaralarının sarılması adına ne gerekiyorsa yerine getirdik. Getirmeye de devam ediyoruz. Tüm müdürlüklerimiz üzerine düşeni yaptılar” dedi.
Bu haber 2023-07-19 09:51:57 eklenmiş ve 1164 kez görüntülenmiştir.

 

“Tüm müdürlüklerimiz üzerine düşeni yaptılar”

 

Bartın Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yaşanan sel afetinde hasar gören Yalı Sevgi Parkı ve Kanlıırmak yürüyüş yolundaki aydınlatmalar onarıldı.

 

Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu; “İlimizde meydana gelen sel felaketinin ardından tüm ekiplerimizle seferber olduk. Selin yaralarının sarılması adına ne gerekiyorsa yerine getirdik. Getirmeye de devam ediyoruz. Tüm müdürlüklerimiz üzerine düşeni yaptılar. Destek Hizmetleri Müdürlüğümüz de kent merkezinde bizim sorumluluğumuzda olan selden zarar gören aydınlatmaları bakıma aldı. Bu kapsamda da Yalı Sevgi Parkı ve Kanlıırmak yürüyüş yolundaki aydınlatmalar onarıldı. Görev alan personelimize teşekkür ediyorum” diye konuştu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›