Tahliyesi yapılan yerlerde yıkama çalışması

Bartın’da yaşanan sel afetinde su baskını yaşayan ev ve işyerlerinde su tahliye çalışmaları yapan Bartın Belediyesi ekipleri tahliye çalışmalarının tamamlandığı bu alanlarda balçıkları temizliyor.
Bu haber 2023-07-19 09:49:08 eklenmiş ve 873 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın’da yaşanan sel afetinin ardından tüm ekipleri ile sahada mücadele veren Bartın Belediyesi, su baskını yaşanan ev ve işyerlerinde de çalışmalar yürütüyor.

 

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında tahliye çalışmaları tamamlanan ev ve işyerlerinde ki balçık temizlenerek yıkama çalışmaları yapılıyor.

 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu,  Tüm ekiplerimizle selin izlerini silmek için sahadayız. Vatandaşlarımızdan gelen ihbarlar doğrultusunda su baskını yaşanan alanlarda tahliye çalışmaları yapıyoruz. Tahliye çalışmalarının ardından ise bu bölgelerdeki balçığı temizleyip yıkama işlemi gerçekleştiriyoruz. Belediye olarak vatandaşlarımıza gerek desteği vermeye çalışıyoruz. Bu süreçte büyük bir özveriyle çalışan tüm personelimize teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›