Öğrenciler için indirim protokolü imzalandı

Bartın Sınav Kurs, Memur-Sen İl Başkanlığı, Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Bartın Kahveciler Odası arasında öğrenciler için indirim protokolü imzalandı. Buna göre Sendika ve Oda üyelerine bir çocuk için yüzde 15, ikinci çocuk olması halinde her iki çocuk için de artı yüzde 8 indirim uygulanacak.
Bu haber 2023-07-19 09:46:57 eklenmiş ve 123 kez görüntülenmiştir.

 

Kübra Nur AK

 

 

Bartın Sınav Kurs Yöneticisi Doğukan Dinlemez ve Eğitim Koordinatörü Yasemin Çelik, geçtiğimiz günlerde Memur-Sen İl Başkanlığı, Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Kahveciler Odası’nı ziyaret ederek, indirim anlaşması imzaladı.

 

 

Bartın Sınav Kurs Yöneticisi Doğukan Dinlemez ve Eğitim Koordinatörü Yasemin Çelik ziyaretleri kapsamında ilk olarak Memur Sen İl Başkanlığını ziyaret ederek başkan Muhammet Akça ile bir araya geldi.

 

 

Dinlemez, “Velilerimizle birer aile ortamında çalışmaktan yanayız”

 

 

Ziyarette Memur Sen üyesi kamu çalışanlarına yüzde 15’lik indirim yapılması konusunda protokol imzalandı. Kamu ve özel sektör çalışanlarının her zaman yanlarında olduklarının mesajını veren Bartın Sınav Kurs Yöneticisi Doğukan Dinlemez, “Sınav Kurs olarak, gençlerimizi eğitimde üst seviyelere çıkartırken, bir yandan da velilerimizle birer aile ortamında çalışmaktan yanayız. Ziyaretlerimizde de bunları vurguluyor ve buna göre hareket ediyoruz” dedi.

 

 

Akça, “Yüzde 15 indirim uygulacak”

 

 

Memur Sen İl Başkanı Muhammet Akça ise konuşmasında; “Üyelerimiz adına kurumsal indirim anlaşmalarına devam ediyoruz. Bartın Sınav Kurs merkezi ile yaptığımız anlaşma ile sendika üyelerimizin çocuklarına yönelik bir çocuk için yüzde 15 ikinci çocuk olması halinde her iki çocuk için de artı yüzde 8 indirim uygulanacaktır. Yapılan anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyor çocuklarımıza başarılar, ailelerine de kolaylıklar diliyoruz” dedi.

 

 

Akdeniz, “Bütün üyelerimize hayırlı, uğurlu olsun”

 

 

Sınav Kurs Yöneticileri bir diğer ziyaretlerini ise Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Yılmaz Akdeniz’e gerçekleştirdi. Ziyaret için Sınav Kurs Yöneticilerine teşekkür eden Akdeniz, “Oda üyelerimiz için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hem üyelerimize hem de onların ailelerine yönelik faaliyetlerimizi de yerine getiriyoruz. Bu kapsamda Bartın Sınav Kurs ile de üyelerimizi yönelik anlaşmamızı faaliyete geçirdik. Bütün üyelerimize hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.

 

 

Başkan Tepe’de imzaladı  

 

 

Sınav Kurs Yöneticilerinin bir ziyaret noktası da Bartın Kahveciler Odası Başkanı Ayhan Tepe oldu. Ziyarette Tepe ile Sınav Kurs Yöneticileri arasında indirim protokolü imzalanarak yürürlüğe sokuldu. Sınav Kurs yöneticilerine teşekkür eden Bartın Kahveciler Odası Başkanı Ayhan Tepe, “Bartın Kahveciler Odası olarak üyelerimiz adına kurumsal indirim anlaşmalarına devam ediyoruz. Sınav Kurs Bartın merkezi ile oda üyelerimize yönelik yüzde 15 indirim anlaşması imzaladık. Oda üyelerimizin çocuklarına yönelik bir çocuk için yüzde 15 ikinci çocuk olması halinde her iki çocuk için de + 8 indirim uygulanacaktır. Yapılan anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyor çocuklarımıza başarılar, ailelerine de kolaylıklar diliyoruz” diye konuştu.

 

 

Sınav Kurs

 

 

32 yıllık dershane geçmişi ve 400’ü aşkın şubesi ile ‘Sınavlara Hazırlığın 1 Numarası’ olan Sınav Eğitim Kurumları, Sınav Kurs Merkezleri ile Türkiye’nin her yerine eğitim kalitesini artırma yolunda güçlü bir yol kat etti. Kaliteden ödün verilmeyen Sınav Kurs Merkezlerinde, tüm sınav eğitim kurumları, uzman personeller tarafından hazırlanan aynı programı,  aynı konuları işleyip, öğrencileri geleceğe hazırlıyor. Eğitimde daha fazlasını isteyenler ve üniversite giriş sınavlarında hedefini yüksek tutanların adresi konumu olan Sınav Kurs Merkezlerinde, LGS, YKS, AYT, TYT’ye tam anlamı ile hazırlayacak nitelikte programlar uygulanıyor. Dersleri Sınav Yayınlarının uzman kadrosu tarafından hazırlanan derslerde, kuruma özel olarak geliştirilen online ve basılı eğitim materyalleri üzerinden işlem yapılıyor.

 

 

 Öğrencilerle birebir uygulama yapılıyor

 

 

 Sınav Kurs Merkezlerinde LGS ve YKS sınavlarına hazırlanan her öğrencinin bir rehber öğretmeni ve bir de mentör öğretmeni bulunuyor. Mentör öğretmenler öğrencinin dersine en fazla giren öğretmen olarak seçiliyor. Mentör öğretmenler bağlı oldukları öğrencinin devam devamsızlık durumlarını, ödev takibini, ofis katılımlarını, sınavlardan aldıkları puanlarını, ders içi durumlarını takip ederek belirli aralıklarla öğrenci velileri ile iletişime geçiyor ve öğrenci durumu hakkında bilgi veriyor. Sınav Kurs Merkezlerinde öğrencilere benzersiz bir ayrıcalık da sunuluyor. Öğretmen ile bire bir gerçekleşen Sınırsız Soru Çözüm Ofislerinde öğrenciler matematikten fiziğe kadar istedikleri kadar soruyu öğretmenleri ile baş başa çözme imkanı buluyor. Sınav Kurs merkezlerindeki programa göre düzenlenen soru çözüm ofislerine, öğrenci velileri de öğrencilerinin katılım durumunu  takip edebiliyor ve öğretmenine hangi soruyu sorduğunu  K12 Eğitim Portalı üzerinden görebiliyor.

ETİKETLER :
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›