Cadde ve sokaklar ilaçlı su ile yıkanıyor

Bartın’da yaşanan sel afeti sonrası cadde ve sokaklarda mikroplaşmayı önlemek amacıyla çeşitli çalışmalar yürüten Bartın Belediyesi son olarak Kemerköprü Mahallesi Bülent Ecevit Caddesi’nde yol yıkama çalışması gerçekleştirdi. Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, sel afeti sonrası oluşabilecek tüm olumsuzlukları ortadan kaldırmak için ne gerekiyorsa yaptıklarını söyledi.
Bu haber 2023-07-18 09:37:49 eklenmiş ve 486 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın’da yaşanan sel afeti sonrası cadde ve sokaklarda mikroplaşmayı önlemek amacıyla çeşitli çalışmalar yürüten Bartın Belediyesi son olarak Kemerköprü Mahallesi Bülent Ecevit Caddesi’nde yol yıkama çalışması gerçekleştirdi.

 

İtfaiye ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin birlikte gerçekleştirmiş olduğu çalışma kapsamında Kemerköprü Mahallesi Bülent Ecevit Caddesi ilaçlı su ile yıkandı.

 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, sel afeti sonrası oluşabilecek tüm olumsuzlukları ortadan kaldırmak için ne gerekiyorsa yaptıklarını söyledi.

 

Fırıncıoğlu açıklamasında “İlimizde yaşanan sel afetinin izlerini silmek için tüm ekiplerimizle çalışmalarımıza 24 saat esasına göre çalışıyoruz. Bu süreçte temizlik, yıkama,  su tahliye çalışmalarımızın yanı sıra halk sağlığı açısında büyük önem arz eden ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Su baskının yaşandığı alanlar ekiplerimiz tarafında ilaçlanıyorken sokak ve caddelerimizi de ilaçlı su ile yıkıyoruz. Son olarak da İtfaiye ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimizin birlikte gerçekleştirmiş olduğu çalışma kapsamında Kemerköprü Mahallesi Bülent Ecevit Caddesi ilaçlı su ile yıkandı. Çalışmalarımıza hazırlamış olduğumuz program dahilinde başka noktalarda devam edeceğiz” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›