“Normalleşme sürecini hızlandırmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz”

Bartın’da meydana gelen sel felaketi nedeniyle meydana gelen taşkınlardan olumsuz etkilenen Orduyeri Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nde ki yol ve kaldırımlarda bakım onarım çalışması gerçekleştirilen Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Bu haber 2023-07-17 09:24:11 eklenmiş ve 124 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Bartın’da meydana gelen sel felaketi nedeniyle meydana gelen taşkınlardan olumsuz etkilenen Orduyeri Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nde ki yol ve kaldırımlarda bakım onarım çalışması gerçekleştirildi.

 

 

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Yaşadığımız sel afetinin ardından normalleşme sürecini hızlandırmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz. 24 saat esasına göre çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kent merkezinde cadde ve sokaklarda yol ve kaldırım yıkama, bina altlarında su tahliye, temizlik, ilaçlama ve altyapı tamir çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çalışmalarımızın yanı sıra üstyapıda zarar gören noktalarla ilgili de gerekeni yapıyoruz. Bu kapsamda da son olarak Orduyeri Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nde ki yol ve kaldırımlar bakımdan geçiyor. Belirlenen plan program çerçevesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›