Özel İdare kırsalda konforlu ulaşım için çalışıyor

Bartın’da birçok alanda hizmet seferberliği gerçekleştirerek köylerde ve kırsal alanda çalışmalara son surat devam eden Bartın İl Özel İdaresi, yollarda bakım ve onarım gerçekleştiriyor. Tüm ekipleriyle sahada olan İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Müdürlüğü, yağışlarla birlikte zamanla deforme olan yollarda standartı yükseltmek için var gücüyle çalışıyor.
Bu haber 2023-07-06 13:50:15 eklenmiş ve 47 kez görüntülenmiştir.

 

Ekipler sahada!

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Bartın İl Özel İdaresi, ilimizin sorunlarının çözülmesine yönelik önemli yatırımlar gerçekleştiriyor.

 

 

Altyapı yatırımlarında ve yürütülen diğer tüm çalışmalarda kamu yararı, kaynakların etkin ve verimli kullanılması, vatandaş odaklı hizmet anlayışı İl Özel İdaresi’nce daima ön planda tutuluyor.

 

 

Bu kapsamda ilk baharda başlatılan yol yapım ve stabilize çalışmaları kapmasında İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Müdürlüğü ekipleri, hazırlanan program çerçevesinde şehrin birçok noktasında yoğun bir tempoyla çalışmalarına devam ediyor.

 

 

Mevsim koşulları dolayısıyla çalışmalarını daha da yoğunlaştıran ekipler, birçok noktada yol bakım onarım, yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları yaparken yolların kalite ve standardını arttırıyor.

 

 

Birçok alanda hizmet seferberliğini gerçekleştirerek köylerde ve kırsal alanda çalışmalara tüm hızıyla devam eden Bartın İl Özel İdaresi, köylerin şehirleri aratmayacağı bir Bartın için var gücüyle çalışırken halkın daha rahat ve konforlu bir şekilde yolculuk yapmaları amacıyla gerçekleştirilen yol genişletme ve stabilize yol yapım çalışmalarıyla, yağışlarla birlikte zamanla bozulan yolları yeniden düzenliyor.

 

 

Belirli bir program çerçevesinde gerçekleştirilen yol yapım ve stabilize yol yapım çalışmalarıyla İl genelinde ulaşımın daha rahat ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesi hedeflenirken yüksek kalite standartlarında gerçekleştirilen çalışmalar kırsalda yaşayan vatandaşları memnun ediyor.

 

 

 

 

ETİKETLER : Bartın İl Özel İdaresi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›