Ekipler sorunsuz ulaşım için çalışıyor!

Bartın Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmaları inceleyen Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Emre Önder, çalışmalarla ilgili bilgi alarak görevli personele işlerinde kolaylıklar diledi. Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, bir değerlendirmede bulunarak çalışmaların belli bir program çerçevesinde devam ettiğini belirtirken “Bartın Belediyesi olarak üstyapı çalışmalarını gerçekleştirerek vatandaşlarımızın sorunsuz bir şekilde ulaşım yapmalarını sağlayacağız” dedi.
Bu haber 2023-07-06 13:48:31 eklenmiş ve 1793 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Emre Önder Bartın Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmaları inceledi.

 

 

Bu kapsamda beraberindeki heyetle Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin KöyPark’ta bakım ve onarım çalışmasını, Orduyeri Mahallesi 692. Sokakta gerçekleştirilecek olan aydınlatma çalışmasının yapılacağı bölgede, altyapı çalışmaları tamamlanan Bartın Oto Galericiler Sitesinde üstyapı çalışmaları ve altyapı çalışmaları tamamlanan yeni Devlet Hastanesi’nin üstyapı çalışmaları ile ilgili alanda incelemelerde bulunan Önder, devam eden çalışmalarla ilgili bilgi alırken görevli personele kolaylıklar diledi.

 

 

“Belediye olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz”

 

 

Önder’in teknik incelemesinin ardından Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, bir değerlendirmede bulunarak çalışmaların belli bir program çerçevesinde devam ettiğini belirtirken “Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin KöyPark’ta bakım ve onarım çalışmasını, Orduyeri Mahallesi 692. Sokakta gerçekleştirilecek olan aydınlatma çalışmasının yapılacağı bölgede, altyapı çalışmaları tamamlanan Bartın Oto Galericiler Sitesinde üstyapı çalışmaları ve altyapı çalışmalarını tamamlanan yeni Devlet Hastanesi’nin üstyapı çalışmaları ile ilgili Belediye Başkan Yardımcımız Emre Önder ve beraberindeki heyetle gerekli incelemeleri yaptılar. Bartın Belediyesi olarak üstyapı çalışmalarını gerçekleştirerek vatandaşlarımızın sorunsuz bir şekilde ulaşım yapmalarını sağlayacağız” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›