Fırıncıoğlu’ndan Kavaklıgil’e geçmiş olsun ziyareti

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, geçtiğimiz günlerde kaza geçiren Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Bu haber 2023-07-06 13:46:21 eklenmiş ve 1327 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Belediyenin 43. 44. ve 45. Belediye Başkanı, 28. Dönem Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın ve Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası Genel Sekreteri Mehmet Oruçöz ile birlikte geçtiğimiz günlerde kaza geçiren Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’i ziyaret etti.

 

 

Ziyarette Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’e geçmiş olsun temennisinde bulunan Fırıncıoğlu, geçmiş olsun ziyaretinin ardından Tosya Belediyesini de ziyaret ederek burada Başkan Vekili Ahmet Büyükacar ile bir araya gelerek sohbet etti.

 

 

Her iki belediyenin yapmış olduğu çalışmaların konuşulduğu ziyaretin sonunda Başkan Fırıncıoğlu, Büyükacar’a misafirperverliği için teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. (Haber Merkezi)

 

ETİKETLER : Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Bartın Belediyesi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›