Fırıncıoğlu, misafirlerine teşekkür etti

Bartın Belediyesi’ni ziyaret eden konuklarını başkanlık makamında ağırlayan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Bu ziyaretler halkımızla aramızdaki yakınlığın pekişmesine vesile oluyor. Bizleri ziyaret eden ve hoş sohbetleri ile mutlu eden değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Bu haber 2023-07-03 12:37:02 eklenmiş ve 1410 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Bartın Belediyesi’ni ziyaret eden konuklarını başkanlık makamında ağırladı.

 

 

Fırıncıoğlu, Belediyeyi ziyaret eden, İstanbul Büyükçekmece Bartın Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Tuncay Üstünyer ve Yönetim Kurulu Üyesi Necati Üstünyer, Bartın eski Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Yeşilyurt, eşi Emine Yeşilyurt, Mahmut Çetin ve eşi Ferda Çetin’i makamında ağırladı.

 

 

Ziyaretlerin ardından konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Fırıncıoğlu, “Değerli sivil toplum kuruluşları yöneticileri ve değerli dostlarımızla sohbet ediyor, varsa sorunu ya da önerilerini sunuyor. Bu ziyaretler halkımızla aramızdaki yakınlığın pekişmesine vesile oluyor. Bizleri ziyaret eden ve hoş sohbetleri ile mutlu eden değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Bartın Belediyesi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›