Özkaya’dan değişim başlatacak projeler!

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarından Bartın’ın mavi bayraklı sahil şeridi İnkumu için bir proje paylaşan Bartın Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Onur Özkaya, zamanla yeni projeler de açıklayacağını söyledi. EYBEY Medya’ya özel değerlendirmede bulunan Özkaya, “Alt yapısıyla, tarihi dokusuyla, turizmiyle hak ettiği seviyeye ulaşana kadar Bartın için mücadeleme devam edeceğim. Benim için mesele; Nemrut’un ateşine su taşıyan karınca olabilmektir” dedi.
Bu haber 2023-06-26 12:34:34 eklenmiş ve 2268 kez görüntülenmiştir.

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Bartın’a yenilik ve tazelik katacak projeler hazırlayarak yıllardır beklenen gelişim ve değişim için kolları sıvayan genç siyasetçi Onur Özkaya, alt yapısıyla, tarihi dokusuyla, turizmiyle hak ettiği seviyeye ulaşana kadar Bartın için mücadeleye devam edeceğini söyledi.

 

 

“Benim için mesele; Nemrut’un ateşine su taşıyan karınca olabilmektir” diyen Bartın Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Onur Özkaya, İnkumu ile ilgili geçtiğimiz günlerde açıkladığı projesiyle çok konuşulan isimlerden biri oldu.

 

 

Bartın’a küçük dokunuşlarla güzel işler başarılabileceğinin altını çizen Özkaya, önümüzdeki günlerde yine benzer projeler açıklayacağını ifade etti.

 

 

“Bartın bu mücadeleyi hak ediyor”

 

 

İnkumu’na daha modern bir görünüm kazandıracak olan projesiyle ilgili çok olumlu dönüşler aldığını belirten Meclis Üyesi Özkaya, şunları söyledi:

 

 

“Projemizi açıklayalı yaklaşık 1 hafta oldu. Bu süre zarfında çok güzel geri dönüşler aldık. Müthiş de bir destek gördük. Bartın halkına bu desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

 

 

Projemiz, tamamen gönüllü insanlarla ve kısıtlı imkanlarla ortaya çıkmış bir çalışmadır. Tabii şuan çok çiğ ve ham haldedir. Mutlaka geliştirilmesi ve detaylı şekilde irdelenmesi gerekir. Bizim bu projeyi açıklamamızdaki amacımız; şehirde bunları düşünen ve bunlara kafa yoran insanların var olduğunu göstermekti. Bence ilk projemiz adına başarılı da olduk. Benzer projelerimizi zamanla açıklamaya devam edeceğiz.

 

 

Bu tarz projeler yapılamayacak şeyler değil. Örneğin, Ordu Büyükşehir Belediyesi bunu Karadeniz Sahil yolunda 500 binanın dış cephe rengini beyaza çevirerek uygulamış. Kolay olmayacak belki ama en azından Bartın bu mücadeleyi hak ediyor. Biz de sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz.

 

 

 

Önceki açıklamalarımda belirttiğim gibi bu projeleri açıklarken kimseyi eleştirmek gibi bir derdim asla yoktur. Yaşadığımız bu güzel coğrafyaya bir borcumuz olduğunu düşünüyorum. Ben de bu borcu ödemek için çabalıyorum.  Bu tarz projeleri olan herkesin benimle iletişime geçmesini rica ediyorum. Ben istiyorum ki hep birlikte Bartın için bir şeyler yapalım.

 

 

“Bartın konusunda asla siyaset yapmam”

 

 

Bizim açıkladığımız ve açıklayacağımız tüm projeler, ilgilenen bütün siyasetçilere açıktır ve detaylıca paylaşılacaktır. Burada benim için önemli olan kişilerin samimiyetidir. Samimiyetle yaklaşan herkesle projelerimizi paylaşırız. Dediğim gibi biz birlikte bir şeyler başarmaktan yanayız. Bu yüzden Bartın konusunda asla siyaset yapmam. Bartın için en doğrusu ne olacaksa onun için uğraşırım.

 

 

Ben Onur Özkaya olarak, alt yapısıyla, tarihi dokusuyla, turizmiyle hak ettiği seviyeye ulaşana kadar Bartın için mücadeleme devam edeceğim. Benim için mesele; Nemrut’un ateşine su taşıyan karınca olabilmektir.”

ETİKETLER : Bartın Onur Özkaya İnkum Bartın Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›