“Tüm hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum”

Bartın’da etkili olan sağanak yağışlar nedeniyle bodrum katlarına su giren ve tıkanıklık yaşanan yağmur suyu hatlarına Bartın Belediyesi ekipleri tarafından müdahale edildi. Bartın Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ve İtfaiye ekiplerince vatandaşların iş yerleri ile bodrum katlarına basan suların tahliyesi için çalışma başlatıldı. Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu genel durumla ilgili Başkan Yardımcısı Emre Önder’den çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Bu haber 2023-06-22 17:20:07 eklenmiş ve 2440 kez görüntülenmiştir.

 

Etkili olan sağanak yağışlar sel riskine yol açtı. Metrekareye saatte 101 kilogram yağış düşerken Bartın Irmağı’nda yükselme gerçekleşti. Taşma noktasına gelen ırmak Yalı ve Kemerköprü mevkilerindeki çay bahçeleri ile piknik alanlarının bir kısmını sel riskiyle karşı karşıya bıraktı. Bartın’da etkili olan sağanak yağışlar nedeniyle bodrum katlarına su giren ve tıkanıklık yaşanan yağmur suyu hatlarına ekiplerimiz tarafından müdahale edildi.

 

 

Bartın Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ve İtfaiye ekiplerince vatandaşların iş yerleri ile bodrum katlarına basan suların tahliyesi için çalışma başlatıldı. Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu genel durumla ilgili Başkan Yardımcısı Emre Önder’den çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

 

 

“Gerek personel gerekse araç- ekipman olarak sahadayız”

 

 

Çalışmalarda görev alan personele teşekkür eden Başkan Fırıncıoğlu, “Her türlü zorluğa karşı gerek personel gerekse araç- ekipman olarak sahadayız. Etkili olan sağanak yağışlardan dolayı yükselen ırmak su seviyesi akşam saatlerinden itibaren normal seviyeye inmeye başlamış olup çalışmalarımız devam etmektedir. Tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›