TSO Yönetimi, Haziran ayının son toplantısını yaptı

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) bayram öncesi gerçekleştirdiği Haziran ayı son Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı’nda gündeminde yer alan önemli konulara masaya yatırdı. Toplantıda BAKKA tarafından desteklenecek “Üretimden Pazara; Modern Seralara Kadın Eli Projesi” de ele alındı.
Bu haber 2023-06-20 16:55:17 eklenmiş ve 1495 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Haziran ayı son yönetim kurulu toplantısı bayram öncesi Bartın Ticaret ve Sanayi Odası makamında yapıldı.

 

 

Haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık başkanlığında, Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları M. İlker Yıldırım, S. Cem Yıldız, Muhasip Üye Keramettin Şenkal, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Ufuk, Egemen Kemik, Necati Sandıkcı ve Genel Sekreter Ahmet İncekara’nın katılımıyla gerçekleştirildi.

 

 

Toplantı oda üyelerinin öncelikli sorunları ve çözümleri noktasında yapılacak çalışmaların belirlenmesiyle başladı.

 

 

Olağan gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantı, aylık olarak yapılan meslek komite toplantılarının koordinasyonu, meclis toplantı gündemi, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyete girecek Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDP) temsilciliğinin açılması, Bartın Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü öğrencilerinin katıldığı logo tasarım yarışması ile üyelerden ve resmi kurumlardan gelen taleplerin değerlendirmesiyle devam etti.

 

 

Haftalık Olağan Yönetim Kurulu toplantısı, Sanayi Bakanlığı’na Batı Karadeniz Kalkınma Ajandı (BAKKA) üzerinden başvurulan ve hayata geçirilecek “Üretimden Pazara; Modern Seralara Kadın Eli Projesi”nin imza süreci, gelen evrakların tetkiki, Haziran ayı mizanının görüşülmesi, dilek ve temenniler ile sona erdi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : TSO Halil Balık
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›