İYİ Parti’den ortak basın açıklaması

İYİ Parti Bartın İl Başkanı Fatma Sinem Özüoklu’nun da yer aldığı 81 il başkanı, 24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan 3. Olağan Kongre öncesinde İYİ Parti Genel Başkan Meral Akşener’e destek açıklaması yaparak “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in, demokrasi, hukuk, temel insan hakları, vatanın bölünmez bütünlüğü ve Cumhuriyetimizin temel değerleri için vermiş olduğu mücadelede, ardında ve yanındayız. İçinde bulunduğumuz tarihsel süreci de göz önüne alarak, ülkemizde yaşanan kutuplaşmayı sonlandıracağına, partimizi iktidara taşıyacağına inandığımız Sayın Genel Başkanımıza kurultayda desteğimiz tamdır” dedi.
Bu haber 2023-06-20 16:51:33 eklenmiş ve 1354 kez görüntülenmiştir.

 

İl Başkanı Özüoklu’dan Akşener’e tam destek

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

İYİ Parti 24 Haziran 2023 Cumartesi günü 3. Olağan Genel Kurul Toplantısını yapacak. 81 ilde bulunan İYİ Parti İl Başkanlarından, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e destek geldi.

 

 

İYİ Parti’nin 81 il başkanı 24 Haziran’da yapılacak Olağan Kongre’den önce İYİ Parti lideri Meral Akşener’e destek açıkladı. 

 

 

İYİ Parti Bartın İl Başkanı Fatma Sinem Özüoklu dahil 81 İl Başkanı tarafından yayımlanan mesajda, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ardında ve yanında oldukları belirtilerek şu ifadelere yer verildi:

 

 

“Yüce Türk Milletine, Türkiye’yi yeniden inşa etme ülküsüyle yola çıkmış binlerce vatanseverin bir araya gelerek hayat verdiği, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nde kendini yetiştirmiş cesur bir Türk kadını olan Meral Akşener’i kurucu lideri ve Genel Başkanı olarak benimsemiş ve 25 Ekim 2017 tarihinde kurumsal kimliğini oluşturmuş bir partidir.

 

 

Kuruluşundan bugüne değin, yüce Türk Milletin umudu olan İYİ Parti’nin lideri, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, Parti içi demokrasi anlayışının en güzel örneği olarak, genel seçim sonrası,24 Haziran 2023 tarihinde 3. Olağan Kongresini yapmaya karar vermiştir.

 

 

Kurultaydan, partimizin, birlik, beraberlik ve milletin umudu olma yolunda daha da güçlenerek çıkacağına, aynı azim ve cesaretle mücadeleye devam edeceğine olan inancımız tamdır.

 

 

“Desteğimiz tamdır”

 

 

Bu inançla; Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in, demokrasi, hukuk, temel insan hakları, vatanın bölünmez bütünlüğü ve Cumhuriyetimizin temel değerleri için vermiş olduğu mücadelede ardında ve yanındayız.

 

 

İçinde bulunduğumuz tarihsel süreci de göz önüne alarak, ülkemizde yaşanan kutuplaşmayı sonlandıracağına, partimizi iktidara taşıyacağına inandığımız Sayın Genel Başkanımıza kurultayda desteğimiz tamdır.

 

 

Yapılacak olan Kongrede Türkiye Cumhuriyetinin 81 vilayetinin başkanları olarak, kurucu liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i; amasız, fakatsız, lakinsiz Genel Başkan adayı olarak öneriyor, Partimize gönül vermiş milyonlarca yol arkadaşımız ve Yüce Türk milleti önünde beyan etmeyi bir görev addediyoruz. Kurultayımızın partimize ve milletimize hayırlı olmasını diliyoruz.”

ETİKETLER : İYİ Parti Meral Akşener Sinem Özüoklu Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›