Günlük çöp miktarı 120 tonu aştı!

Yaz sezonu nedeniyle günlük çöp miktarının sahillerde 120 tonu aştı. Bartın İl Özel İdaresi sorumluluk alanındaki sahiller için filosuna 2 çöp kamyonu daha ilave etti. ‘Sıfır Atık’ uygulaması yapılan sahillerde tatilcilerin ve vatandaşların çöp konusunda daha hassasiyet göstermeleri istendi.
Bu haber 2019-07-25 16:14:44 eklenmiş ve 213 kez görüntülenmiştir.

 

 

Filoya 2 çöp kamyonu daha eklendi

 

Yaz sezonu nedeniyle yoğunluk yaşanan sahillerde günlük çöp miktarı 120 tonu aşınca İl Özel İdaresi sorumluluk alanındaki sahillerdeki çöp toplama araçlarına ilaveten çöp nakil aracı ekledi.

“Sıfır Atık” uygulaması yapılan sahillerde tatilcilerin ve vatandaşların çöp konusunda daha hassasiyet göstermeleri istenirken konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada “Bartın İl Özel İdaresi görev ve sorumluluk alanında bulanan sahillere yoğun tatilci akını olması nedeniyle günlük çöp miktarının 120 tonu aşmasıyla, mevcut 6 çöp toplama aracına ilaveten 2 araç daha filoya eklenmiştir. Bu yıl Sıfır Atık uygulaması yapılan sahillerimizde tatilcilerimizin ve vatandaşlarımızın çöp konusunda biraz daha hassasiyet göstermeleri gerekmektedir.” denildi.

ETİKETLER : Bartın Bartın İl Özel İdaresi sahiller çöp çöp kamyonu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›