2022-2023 Eğitim Öğretim yılı sona erdi

Tüm okullarda olduğu gibi Bartın’da da karne heyecanı yaşayan öğrenciler karnelerini alarak tatile girdi. Bartın Gazi Okulu’nda düzenlenen temsili karne dağıtım töreninde Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan ve protokol üyeleri sınıfları tek tek gezerek karnelerini verdi. Yıl boyunca gösterdikleri gayret ve çalışmalardan dolayı öğrencileri tebrik eden Vali Arslan, öğrencilerin iyi bir eğitim alması için fedakârca çalışan idareci, öğretmen ve velilere teşekkür ederek verimli bir yaz tatili geçirmelerini diledi.
Bu haber 2023-06-17 14:41:16 eklenmiş ve 1510 kez görüntülenmiştir.

 

Öğrenciler karne heyecanı yaşadı

 

 

Kübra Nur AK

 

 

Öğrenciler için 2022-2023 eğitim öğretim yılı sona erdi. 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılının sona ermesi nedeniyle Gazi İlk ve Ortaokulu’nda karne dağıtım töreni düzenlendi. Öğrenciler düzenlenen törenle karnelerini alarak tatile girdi.

 

 

Karne törenine, Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz,  Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Erkan Şahin, Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Vali Yardımcısı Miraç Akbulut, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ersin Aslan, İl Genel Meclisi Başkanı  Kenan Dursun, Bartın İl Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar, protokol üyeleri ve öğretmenler katıldı.

 

 

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan ve protokol üyeleri sınıfları tek tek gezerek öğrencilere karnelerini verdi. Öğrenciler karnelerini almanın mutluluğunu yaşadı.

 

 

Vali Arslan: “İyi bir tatili fazlasıyla hak ettiniz”

 

 

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan,  2022-2023 eğitim-öğretim yılının başarı ve huzurla sonuna gelmenin mutluluğunu hep birlikte yaşadıklarını belirttiği bir mesaj yayınlayarak “Büyük bir heyecanla başladığımız 2022-2023 eğitim-öğretim yılının başarı ve huzurla sonuna gelmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Sevgili Öğrencilerimiz, azminizle, emeklerinizle, ideallerinizin peşinde dolu dolu geçirdiğiniz eğitim – öğretim dönemi boyunca öğretmenlerimizin aydınlattığı yolda hayallerinize biraz daha yaklaştınız. Yoğun bir çaba gerektiren bu sürecin ardından iyi bir tatili fazlasıyla hak ettiniz. Siz kıymetli evlatlarımızın milli ve manevi değerlerine bağlı, tam donanımlı ve karakter sahibi bir şekilde yetişmesi en büyük amacımız. Eğitim ve öğretimin sadece okulla sınırlı olmadığını, hayatınızın her anını kapsayan bir süreç olduğunu aklınızdan çıkarmayarak tatili en verimli şekilde değerlendireceğinize inanıyorum. Bu yolda göstereceğiniz çabayla bayrağı bizlerden devralacaksınız ve ülkemizin aydınlık ve güzel yarınlarının aktörleri sizler olacaksınız. Kıymetli Öğretmenlerimiz, her zaman olduğu gibi 2022-2023 eğitim-öğretim döneminde de büyük bir gayretle çocuklarımızın hayatına dokundunuz.  Eğitim öğretim faaliyetlerinin yürütülmesinde göstermiş olduğunuz gayretli ve özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Değerli Velilerimiz, çocuklarınızın başarılı ve mutlu yetişebilmesi için onlara güvenerek ve sabırla desteğinizi esirgemediniz. Emeğiniz ve fedakârlığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Yıl boyu gösterdiğiniz gayret ve çalışmalardan dolayı başta siz kıymetli öğrencilerimiz olmak üzere sizlerin iyi bir eğitim alması için canla başla çalışan fedakâr öğretmenlerimizi, idarecilerimizi ve velilerimizi tebrik ediyor, hepinizin iyi ve verimli bir yaz tatili geçirmenizi diliyorum” dedi.

 

 

Acar: “İyi tatiller diliyorum”

 

 

Yayınladığı mesajda Bartın İl Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar da “Kıymetli Öğrencilerim, umutla ve heyecanla başladığınız 2022 2023 eğitim ve öğretim yılını tamamlamış bulunmaktasınız. Yaz tatiline gelmenin mutluluğunu ve karne almanın heyecanını yaşarken, tatilde hem dinlenme hem de eksikliklerinizi giderme fırsatı bulacaksınız. Tatilde dinlenmenizi, aileniz birlikte zaman geçirmenizi, sportif, sanatsal ve kültürel değeri olan sosyal aktivitelere katılmanızı ve kitap okumanızı yürekten istiyorum. Tatil sürecini en iyi şekilde değerlendirmeniz temennilerimle iyi tatiller diliyorum. Sizleri sevgi ile kucaklıyor, ara tatilinizin sağlıkla geçmesini temenni ediyorum. Çok değerli meslektaşlarım, üstün fedakarlık ve özveri ile geçen bu yılda çok yoruldunuz farkındayız. Kıymetli öğrencilerimizin hayallerine giden yolda, hedeflerine durmadan, yorulmadan, öğrenerek, çevresine örnek olacak davranışlar sergileyerek, emin adımlarla ilerlemeleri yalnız sizlerin sayesinde olacaktır. Öğrencilerimizin bu denli azimli ve karartı olmalarının arkasında sonsuz emeğinizin oluşu tartışılamaz. Bu yaz tatilinin ilimiz eğitim camiasına, sağlık, başarı ve yüksek motivasyon getirmesini temenni ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Saygıdeğer veliler, sizler evlatlarımızın ilk öğretmenleri, onların hayatlarına örnek teşkil eden fedakârlık timsalisiniz. Öğrencilerimiz üzerinde göstermiş olduğunuz üstün gayret ve fedakarlıkların bu yaz tatili sürecinde de devam etmesi temennisindeyiz. Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyor; saygı, sevgi ve şükranlarımı sunuyorum. İyi tatiller” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Gazi Okulu Nurtaç Arslan Oğuzhan Acar
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›