“Bartın halkımızın selamlarını ilettim”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Sayın Genel Başkanıma çalışmalarımız hakkında bilgiler vererek, Bartın halkımızın selamlarını ilettim. Her zaman bizlere yakın ilgilerini esirgemeyen Saygıdeğer Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye misafirperverliği ve kıymetli düşünceleri için teşekkür ediyorum” dedi.
Bu haber 2023-06-16 14:21:09 eklenmiş ve 2779 kez görüntülenmiştir.

 

Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti.

 

 

Fırıncıoğlu’na MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, MHP Bartın Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ve Belediyemizin 43.44. ve 45. Belediye Başkanı, 28. Dönem Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın eşlik etti.

 

 

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Sayın Genel Başkanıma çalışmalarımız hakkında bilgiler vererek, Bartın halkımızın selamlarını ilettim. Her zaman bizlere yakın ilgilerini esirgemeyen Saygıdeğer Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye misafirperverliği ve kıymetli düşünceleri için teşekkür ediyorum. Kendisine Bartın halkı adına şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Devlet Bahçeli
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›