MESO’dan üyelerine fuar gezisi

Bartın Madeni Eşya Sanatkarları Odası tarafından, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen Automechanika İstanbul 2023 Uluslararası Otomotiv Üretim, Dağıtım ve Tamir fuarına gezi düzenlendi. Fuara MESO üyesi esnaflar yoğun ilgi gösterirken fuar kapsamında ayrıca İstanbul’un tarihi ve turistik yerleri de ziyaret edildi.
Bu haber 2023-06-16 14:05:26 eklenmiş ve 109 kez görüntülenmiştir.

 

Erkan Hızoğlu

 

 

İstanbul’da TÜYAP fuar merkezinde düzenlenen Automechanika İstanbul 2023 Uluslararası Otomotiv, Üretim, Dağıtım ve Tamir fuarına Bartınlı esnaflar yoğun ilgi gösterdi. Bartın Madeni Eşya Sanatkarları Odası tarafından, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen Automechanika İstanbul 2023 Uluslararası Otomotiv Üretim, Dağıtım ve Tamir fuarı gezisine MESO üyesi çok sayıda esnaf katıldı.

 

 

“Fuar etkinliklerimiz devam edecek”

 

 

Bartın Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz iki gün süren fuar gezisi ile ilgili değerlendirmesinde fuar gezisine katılım sağlayan tüm Oda üyelerine teşekkür ederek şöyle konuştu, “Tek kelime ile mükemmel olan fuara Türkiye'nin her yerinden ziyaretçi akınına uğradığını bizzat gördük. Dünyanın en büyük otomotiv yedek parça fuarı olarak, yedek parça, sistemler, tuning, tamirhane ekipmanları, kaporta ve boya, araç yıkama, ile otomotiv alanındaki en son yenilikleri ön plana çıkarmakta olan sektörünün dünyaya duyurulmasına ve tanıtılmasına yönelik hazırlanan bu büyük organizasyona ziyaret etmek bizim için memnuniyet vericidir ve bu fuarı düzenleyen bizlere sunan kadroya buradan çok teşekkür ediyorum. İstanbul’da konaklamalı olarak organize edilen fuar ziyaretinin yanı sıra üyelerimiz, tarihi ve kültürel etkinlik olarak görülmesi ve gezilmesi gereken yerlerin başında gelmekte olan Ayasofya Cami’sini gezdiler ve ibadetlerini yaptılar. Daha sonra ise boğaz turu düzenleyerek üyelerimiz ile boğaz havası aldık.

 

 

Fuarda Türkiye Madeni Eşya Sanatkârları Federasyonunun standını oda üyelerimizle ziyaret ettik. Federasyon Başkanımız Sayın Hayrettin Yıldırım, başkan yardımcıları Mustafa Genç, Muhittin Doğan ve Federasyonumuzun çok sevilen Genel Sekreteri değerli kardeşim Ersin Akkan ve oda üyelerimizle birlikte hatıra fotoğrafı çektirip, stantta karşılıklı fuar hakkında bir sohbet gerçekleştirdik.

 

 

Üyelerimizin mesleki gelişimini sağlamak amacıyla ihtiyaçları doğrultusunda düzenlenen bu fuarların faydalı olduğuna inanıyoruz. Üyelerimize yararlı olması noktasındaki çalışmalarımız ve faaliyetlerimiz ve odamız bünyesinde fuar etkinliklerinin devam edeceğini belirtir geziye katılan üyelerimize teşekkür ederim.”

 

 

Üyeler fuar gezisi kapsamında ayrıca İstanbul’un tarihi ve turistik noktalarını da gezme fırsatı yakaladı.

ETİKETLER : TÜYAP Bartın Madeni Eşya Sanatkarları Odası
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›