Bartın’a yeni soluk, trafiğe yeni bir kaos mu olacak?

Bartın’ın şehir içindeki ulaşımı için oldukça önem arz eden fidanlık yolunun Millet Bahçesi’nin tamamlanmasıyla birlikte kapatılacak olması trafikte yeni bir karmaşaya neden olacak gibi görünüyor.
Bu haber 2023-06-05 10:39:40 eklenmiş ve 2215 kez görüntülenmiştir.

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK-ÖZEL HABER

 

 

Bartın’da Gölbucağı Mahallesi’nde fidanlık olarak bilinen alanda devam eden Millet Bahçesi’nde çalışmalar devam ediyor.

 

 

İçerisinde yer alan çocuk oyun alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları gibi sosyal donatılarının yanı sıra yeşilin her tonunu barındıracak bitki ve peyzaj çalışmalarıyla yıl sonuna kadar bitirilmesi planlanan Millet Bahçesi’nin Bartın’a yeni bir soluk kazandırması bekleniyor.

 

 

Ancak, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte fidanlık içerisindeki yolun kapatılmasıyla trafikte yeni bir kaos daha yaşanacağa benziyor.

 

 

Bartın’da Salı ve Cuma günleri başta olmak üzere sabah mesai öncesi, akşam da mesai sonrasında bazı noktalarda yaşanan trafik zaman zaman durma noktasına gelirken sürücüler, alternatif yollardan kendilerine çıkış yolu arıyor.

 

 

Özellikle Çatmaca Kavşağı ile Kemerköprü güzergahı üzerinde bazı saatlerde kilitlenen trafik içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Sürücüler de Millet Bahçesi’nin yapıldığı fidanlık içerisinden geçen ve Kemerköprü’ye uzanan Bülent Ecevit Bulvarı ile Asma Köprü’ye uzanan Aladağ Caddesi’ni birbirine bağlayan yol ile trafikten kaçış ararken trafiğin oldukça büyük yükünü alan bu yolun kapatılacak olması herkesi şimdiden düşündürüyor.

 

 

Bartınlılar Çatmaca Kavşağı ve Kemerköprü trafiğine girmek istemeyen vatandaşların “kaçış yolu” olarak kullandığı yola alternatif olarak yetkililerden yeni güzergahlar için çalışma yaparak yaşanacak olan trafik sorunu için çözüm bulmasını istiyor.

 

ETİKETLER : Bartın Gölbucağı Mahallesi Millet Bahçesi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›