Şahin ve Bilgi’den Fırıncıoğlu’na ziyaret

Bartın Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Erkan Şahin ve Merkez Komutanı Deniz Piyade Albay Erdal Bilgi ile görüşen Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, kurumlar arası destek ve işbirliğinin önemli olduğu ve bu bağlamda Bartın Garnizon Komutanlığı ve Merkez Komutanlığı ile ihtiyaç duydukları her konuda gereken desteği vermeye hazır olduklarını vurguladı.
Bu haber 2023-06-05 10:28:44 eklenmiş ve 2937 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Bartın Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Erkan Şahin ve Merkez Komutanı Deniz Piyade Albay Erdal Bilgi’ni makamında ağırladı. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Fırıncıoğlu, nazik ziyareti için Garnizon Komutanı Şahin ve Merkez Komutanı Deniz Piyade Albay Erdal Bilgi’ne teşekkür etti.

 

 

Garnizon Komutanı Şahin ve Merkez Komutanı Bilgi ile Bartın’ın güncel meseleleri üzerine sohbet eden Fırıncıoğlu, kurumlar arası destek ve işbirliğinin önemli olduğu ve bu bağlamda Bartın Garnizon Komutanlığı ve Merkez Komutanlığı ile ihtiyaç duydukları her konuda gereken desteği vermeye hazır oldukları söyledi. Garnizon Komutanı Şahin ve Merkez Komutan Bilgi ise Başkan Fırıncıoğlu’na misafirperverliği için teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylık diledi.

 

 

“Her konuda gereken desteği vermeye hazırız”

 

 

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Fırıncıoğlu; “Bartın Garnizon Komutanı Dz. Kd. Alb. Sayın Erkan Şahin ve Merkez Komutanı Deniz Piyade Albay Sayın Erdal Bilgi belediyemizi ziyaret etti. Çalışmalarımız hakkında sohbet ederek, istişarelerde bulunduk. Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Bartın Belediyesi olarak bizlere ihtiyaç duyduğunuz her konuda gereken desteği vermeye hazırız” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›