Bahçeli, Akın’dan Bartın’a selamlarını iletti

Bartın önceki dönem Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. MHP Lideri Bahçeli, Akın’dan MHP teşkilatına ve Bartın halkına selamlarını iletti.
Bu haber 2023-05-31 09:44:40 eklenmiş ve 315 kez görüntülenmiştir.

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Bartın önceki dönem Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti.

 

 

Oğlu Yüksek İnşaat Mühendisi Hüseyin Alp Akın da eşlik ederken ziyareti sonrasında açıklamada bulunan Cemal Akın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Bartın halkına selamlarını ilettiğini ifade ederek, “Oğlum Yüksek İnşaat Mühendisi Hüseyin Alp Akın ile birlikte gerçekleştirdiğimiz ziyarette Sayın Genel Başkanımız ile istişarelerde bulunduk. İlgi ve desteğini her zaman yanımızda hissettiğimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin teşkilatımıza ve Bartın halkına selamları var.  Yüce Rabbimiz; Liderimiz, MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’ye sağlıklı ömürler versin” dedi.

 

 

ETİKETLER : Cemal Akın Devlet Bahçeli
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›