8.7 milyon TL kaynak aktarılacak

KOSGEB İl Müdürü Gökhan Akdağoğlu, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) yetkilileri ile birlikte Ortak Finansman Destek Programı kapsamında desteklenecek olan iki işletmeyi ziyaret etti. KOSGEB İl Müdürü Akdağoğlu, program kapsamında yaklaşık 8.7 milyon TL tutarında kaynak aktarılacağını söyledi.
Bu haber 2023-05-29 15:43:06 eklenmiş ve 388 kez görüntülenmiştir.

 

Erkan HIZOĞLU

 

 

KOSGEB ve Kalkınma Ajansları iş birliğiyle yürütülen “BAKAP: 2023 Yılı İmalat Sanayinde Rekabetçiliğin Geliştirilmesi Ortak Finansman Desteği Programı” kapsamında Bartın’da faaliyet gösterip programa başvuru yapan tüm KOBİ’lerin başvuruları uygun bulunarak destekleme kararı alındı.

 

 

Bartın Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) İl Müdürü Gökhan AkdağoğluBatı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) yetkilileri ile birlikte Ortak Finansman Destek Programı kapsamında desteklenecek olan iki işletmeyi ziyaret etti.

 

 

Program kapsamında yaklaşık 8.7 milyon TL tutarında kaynak aktarılacağını ifade eden KOSGEB İl Müdürü Akdağoğlu, “İlimizde başvuruları uygun bulunan işletmeler, Program kapsamında yaklaşık 8.7 milyon TL tutarında bir kaynağa ulaşmış olacak” dedi.

ETİKETLER : BAKKA KOSGEB
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›