Kahramanmaraş’tan Acar’a teşekkür

Kahramanmaraş Şehit Mıllış Nuri İlkokulu, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen deprem sonrasında Kahramanmaraş’a yapmış oldukları yardımlardan dolayı Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına İl Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar’a teşekkür plaketi gönderdi.
Bu haber 2023-05-26 16:59:17 eklenmiş ve 609 kez görüntülenmiştir.

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkımlarla kayıplara neden olan depremlerin ardından devlet ve millet güç birliğiyle yaraların sarılması için el ele çalışmıştı.

 

 

Bartın’dan birçok ekip de bölgeye giderken hem arama kurtarma hem de destek çalışmalarına katılarak seferber oldu.

 

 

Bölgeye birçok öğretmenini gönderen Bartın Milli Eğitim Müdürlüğü ayrıca Kahramanmaraş Şehit Mıllış Nuri İlkokulu’nda kurdukları mutfakla depremzedelere beslenme desteği sağladı.  

 

 

Kahramanmaraş Şehit Mıllış Nuri İlkokulu, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerin ardından Kahramanmaraş’ta yapmış oldukları yardımlardan dolayı Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına İl Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar’a teşekkür plaketi gönderdi.

 

 

Milli Eğitim Müdürü Acar, “Şehit Mıllış Nuri İlkokuluna göstermiş oldukları nezaketten ötürü çok teşekkür ederiz. Tek millet, tek yürek düsturuyla  her zorluğun üstesinden her zaman birlikte gelmeye devam edeceğiz. Depremden etkilenen vatandaşlarımız için çalışmalarımız süreç boyunca devam edecektir. Yılmadan, yorulmadan ülkemiz için her daim çalışacağız. Bizimle birlikte olan, desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen eğitim ailemizin her bir ferdine çok teşekkür ederiz” dedi.

ETİKETLER : Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü Oğuzhan Acar
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›