Tunç ve Aldatmaz, AK Parti kadrolarıyla sahada!

AK Parti Bartın İl Başkanlığı, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarına tüm kadrosuyla hız kesmeden devam ediyor.
Bu haber 2023-05-24 09:49:27 eklenmiş ve 546 kez görüntülenmiştir.

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu için çalışmalarını hızlandıran AK Parti’nin Bartın teşkilatının seçim çalışmalarını hızlandırması, seçimlerin öneminin bir kez daha altını çiziyor.

 

 

Özellikle 23,24,25,26 ve 27. Dönem Bartın Milletvekili Av. Yılmaz Tunç’un sahaya inerek esnaflarla, kapı kapı gezerek de halkla buluşması, AK Parti'nin seçim stratejisinin en önemli noktalarından biri olarak göze çarpıyor.

 

 

Kentin her noktasında temasta bulunan AK Parti kadroları, Bartın’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileterek vatandaşlara ziyaretlerde bulunuyor. 

 

 

İsmi “Adalet Bakanlığı” için ön plana çıkan önceki dönem AK Parti Grup Başkanvekili Bartın Milletvekili Av. Yılmaz Tunç da vatandaşlarla bir araya gelerek Türkiye Yüzyılı vizyonunu anlatıp seçim beyannamesi hakkında bilgiler vermeye devam ediyor.

 

 

Hafta sonu yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri için Tunç’un yanı sıra 14 Mayıs’ta yapılan seçimde Bartın Milletvekili seçilen Yusuf Ziya Aldatmaz ile Milletvekili Adayı Turhan Kalaycı, AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, ilçe ve belde belediye başkanları, il ve ilçe başkanlıkları ile kadın ve gençlik kolları teşkilatları da sahadaki çalışmalarını sürdürüyor.

 

 

Ziyaretlerinde talep ve önerileri dinleyen Tunç, “Doğru Adımlarla Yola Devam” diyerek, yıllardır süre gelen hizmetlere yönelik de teşekkürler alıyor.

 

 

ETİKETLER : 28 Mayıs Yılmaz Tunç
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›