Akın, hem teşekkür ediyor hem de destek istiyor

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) 28. Dönem Milletvekili Adayı Cemal Akın, 14 Mayıs seçimlerinde verilen destek dolayısıyla teşekkür ziyaretlerine devam ediyor. Akın, MHP Teşkilatlarıyla beraber yaptığı teşekkür ziyaretlerinde 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. Turu için de Cumhur İttifakı’nın adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istiyor.
Bu haber 2023-05-24 09:39:05 eklenmiş ve 299 kez görüntülenmiştir.

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın, 14 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilen 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde verilen destek dolayısıyla Kozcağız’dan başladığı teşekkür ziyaretlerine devam ediyor.

 

 

Kemerköprü’de bulunan ofisi bir gün bile boş kalmayan MHP’li Akın, kendisini ziyaret eden vatandaşları ağırlarken sohbet ederek destekleri için teşekkürlerini iletiyor.

 

 

Abdipaşa, Hasankadı, Kumluca, Kurucaşile ve Amasra’da da teşekkür ziyaretleri düzenleyen Akın, 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçim için de Cumhur İttifakı için destek istiyor.

 

 

Ziyaret programlarıyla ilgili bir değerlendirme yapan Akın, “Seçimlerde bizlere büyük destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Teşkilatımızla birlikte dostlarımızı ziyaret ediyoruz. 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçiminde Cumhur İttifakı olarak büyük Türkiye, güçlü Türkiye ve kazanımların devamı için  omuz omuza olduğumuzu belirterek halkımıza bilgiler veriyoruz. Ayrıca sabahın ilk saatlerinden itibaren Kemerköprü’de bulunan büromuza gelerek bizlere güzel gönülleri ile desteklerini sürdüren dostlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

 

ETİKETLER : Cemal Akın 14 Mayıs
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›