Arslan: “Türkiye Yüzyılı’na güçlü bir adım atacağız”

28 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerin önemine dikkat çeken AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, “28 Mayıs’ta Bartın’dan güçlü bir destekle Türkiye Yüzyılına güçlü bir adım atacağız. Büyük Türkiye zaferi için herkes sandığa” dedi.
Bu haber 2023-05-22 09:29:30 eklenmiş ve 106 kez görüntülenmiştir.

 

Erkan HIZOĞLU

 

 

28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri öncesi Bartınlara seslenen AK Parti Bartın İl Başkanı Arslan, Türkiye Yüzyılı’nda Bartın’a ve ülkemize hizmet etmenin yanı sıra sorunlara çözüm üretmenin boyunlarının borcu olduğunu vurguladı.  Arslan, “Ülkemiz, milletimiz ve Bartın’ımız için bu önemli yol ayrımında başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere bizler ile birlikte olan, ülkesine sahip çıkan, Türkiye yüzyılı için bizlere inanarak her ziyaretimizde bizleri kucaklayan, desteklerini esirgemeyen ve Cumhurbaşkanına bir kez daha sahip çıkan Bartın halkına teşekkürü borç biliriz” dedi.

 

 

“Aydınlık yarınlara beraber yürüyeceğiz”

 

 

Seçim sonuçlarını en iyi şekilde analiz edeceklerini ve bundan sonraki çalışmalarını bu analizin ortaya çıkaracağı sonuçlara göre şekillendireceklerini ifade eden Arslan,

 

 

“Bartın’ın derdiyle dertlenmek, sorunlara çözüm üretmek, önerileri can kulağıyla dinlemek, eleştirileri baş üstüne koyarak ders çıkartmak, hemşehrilerimizin içinde olup kapmadan sadece hemşehrilerimiz İçin çalışıp memlekete hizmet getirmek boynumuzun borcudur. 28 Mayıs’ta da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı Türkiye Cumhuriyeti 13. Cumhurbaşkanı yapıp zaferimizi tamamına erdireceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız öncülüğünde aydınlık yarınlara, emin adımlarla hep beraber yürüyeceğiz. İnşallah 28 Mayıs’ta Bartın’dan güçlü bir destekle Türkiye Yüzyılı’na güçlü bir adım atacağız. Büyük Türkiye zaferi için herkes sandığa” dedi.

ETİKETLER : Yaşar Arslan Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›