“Gayretlerimiz ve desteklerimiz devam etmektedir”

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Uğur Ünal ile beraber Ulus Engelliler Derneği Başkanı Turan Bostancı’yı ziyaret eden Ulus Kaymakamı Mehmet Sadık Kılıç, “Her toplumda var olan, toplumun önemli bir parçasını oluşturan engelli vatandaşlarımızın yaşam şartlarını iyileştirme ve topluma kazandırılması hususunda gayretlerimiz ve desteklerimiz devam etmektedir. Devletimizin bizlere sunmuş olduğu imkânları onlar için doğru şekilde değerlendirmek için çalışmaktayız” dedi.
Bu haber 2023-05-22 09:25:46 eklenmiş ve 105 kez görüntülenmiştir.

 

Ulus Kaymakamı Mehmet Sadık Kılıç, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Uğur Ünal ile beraber Ulus Engelliler Derneği Başkanı Turan Bostancı’yı ziyaret etti.

 

 

Ziyareti esnasında dernek çalışmaları ve engelli vatandaşların sıkıntılarının çözümü hakkında görüş alışverişinde bulunan Kılıç, “Her toplumda var olan, toplumun önemli bir parçasını oluşturan engelli vatandaşlarımızın yaşam şartlarını iyileştirme ve topluma kazandırılması hususunda gayretlerimiz ve desteklerimiz devam etmektedir. Devletimizin bizlere sunmuş olduğu imkânları onlar için doğru şekilde değerlendirmek için çalışmaktayız” ifadelerini kullandı.

 

 

Dernek Başkanı Turan Bostancı, Kılıç’ın ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini ifade ederek, engelliler adına teşekkür etti. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Mehmet Sadık Kılıç Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›