Uluslararası Bartın Tiyatro Festivali devam ediyor

Bartın Belediyesi organizasyonunda, Bartın Kültür ve Sanat Derneği ile Çağdaş Drama Derneğinin katkılarıyla bu yıl 27.’si düzenlenen ve geçtiğimiz günlerde açılış töreniyle birlikte ödül töreninin de yapıldığı Uluslararası Bartın Tiyatro Festivali, devam ediyor.
Bu haber 2023-05-03 10:03:38 eklenmiş ve 175 kez görüntülenmiştir.

 

“Drama ve Tiyatroda Estetik” başlığıyla bu yıl 27.’si gerçekleştirilen Uluslararası Bartın Tiyatro Festivali, devam ediyor.

 

 

Bartın Belediyesi’nin organizasyonunda, Bartın Kültür ve Sanat Derneği ile Çağdaş Drama Derneğinin katkılarıyla gerçekleştirilen festivale Ankara, Bartın, Eskişehir, Kocaeli, İstanbul, Zonguldak ve Safranbolu ile Irak’tan topluluk, temsilci ve sanat insanları konuk oluyor.

 

 

Geçtiğimiz akşam gerçekleştirilen açılış ve ödül töreniyle perdelerini açan tiyatro festivali için Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, sanatseverleri davet ederek “Belediyemiz organizasyonunda, Bartın Kültür ve Sanat Derneği ile Çağdaş Drama Derneğinin katkılarıyla düzenlenen 27. Uluslararası Bartın Tiyatro Festivali başladı. 8 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan ve bu seneki söylemi ‘Drama ve Tiyatroda Estetik’ olarak belirlenen festivalde Ankara, Bartın, Eskişehir, Kocaeli, İstanbul, Zonguldak ve Safranbolu ile Irak’tan topluluk, temsilci ve sanat insanları konuk oluyor. Uluslararası Bartın Tiyatro Festivaline katılımlarıyla katkı sunan tüm akademisyenlerimize, tiyatro sanatçılarımıza, katılan tüm topluluklara ve drama-tiyatro öğrencilerimize başarılar diliyor, festivalin hazırlık ve sağlıklı bir şekilde yürütülmesi aşamasında görev alan herkese teşekkür ediyorum. Sanatsever halkımızı etkinliklere davet ediyor, tiyatro dolu günler diliyorum” dedi.

 

 

İşte festival programı!

 

 

8 Mayıs’a kadar devam edecek olan festival programı şu şekilde:

 

3 Mayıs 2023 Çarşamba; saat 20.00 Bartın Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Tiyatro Topluluğu “Sevgili Doktor”

 

4 Mayıs 2023 Perşembe; saat 20.00 Bartın Belediyesi Şehir Tiyatrosu “Sahne Karışık”

 

5 Mayıs 2023 Cuma; saat 20.00 Bartın Belediyesi Şehir Tiyatrosu “Evlilik Terapisi"

 

6 Mayıs 2023 Cumartesi; saat 20.00 Bartın Belediyesi Şehir Tiyatrosu   "Biriktirdiklerim"

 

7 Mayıs 2023 Pazar; saat 20.00 Bartın Belediyesi Şehir Tiyatrosu  “Ah Şu Gençler"

 

8 Mayıs 2023 Pazartesi; saat 20.00 Bartın Belediyesi Şehir Tiyatrosu  “Sahne Karışık"

 

 

Tiyatro oyunlar Kırtepe Mahallesi Santral Sokak’ta bulunan Bartın Belediyesi Sanatevi’nde sahnelenecek.

 

 

Oyunlar ve söyleşiler halka ücretsizken oyuncular için olan atölyeler ise seyirciye kapalı bir şekilde yapılacak. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›