Yalçınkaya: “14 Mayıs ülkenin gerçekten kader günü, bir dönüm noktası”

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Bartın Milletvekili Adayları Av. Aysu Bankoğlu ile Av. Ceyda Sargın için destek ziyaretlerine devam eden 23-24-25-26'ncı dönem CHP Bartın Milletvekili Muhammet Rıza Yalçınkaya, “Millet İttifakı olarak hep birlikte yola koyulduk. Değişimin önünü hep birlikte açacağız. En kısa zamanda değişimi görmek hepimize nasip olur. 14 Mayıs ülkenin gerçekten kader günü, bir dönüm noktası. İnşallah vatandaşlarımız da ellerini vicdanlarına koyarak sağduyulu bir şekilde sandığa giderek oylarını kullanarak değişimin önünü açar” dedi.
Bu haber 2023-04-28 18:18:25 eklenmiş ve 363 kez görüntülenmiştir.

 

Kübra Nur AK

 

 

23-24-25-26'ncı dönem CHP Bartın Milletvekili Muhammet Rıza Yalçınkaya beraberinde Millet İttifakı temsilcilerinden Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Mücahit Mekeç, DEVA Partisi Bartın İl Başkanı Ali Yıldırım, Millet İttifakı’nda yer alan siyasi partilerin ilçe ve belde yöneticileri ve partililer ile birlikte Abdipaşa beldesinde ziyaretlerde bulunarak Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Bartın Milletvekili Adayları Av. Aysu Bankoğlu ile Av. Ceyda Sargın için destek istedi.

 

 

Bartın’da siyasetin efsane ismi olarak bilinen Yalçınkaya, ziyaretlerinde halkın yoğun ilgisiyle karşılanırken 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde değişim için halktan sandık başına giderek oy kullanmalarını istedi.

 

 

Ziyaretlerinde yaşanan ekonomik kriz ile ilgili değerlendirmelerde de bulunan Yalçınkaya, “Ülkemizin kaderi, sizlerin ve çocuklarımızın kaderi ve geleceği sizin elinizde. Atacağınız her oy çekilen bu sıkıntıları bitirip, ülkeyi refaha ve aydınlığa kavuşturacak” dedi.

 

 

“Değişimin önünü hep birlikte açacağız”

 

 

23-24-25-26'ncı dönem CHP Bartın Milletvekili Muhammet Rıza Yalçınkaya ziyaretleriyle ilgili genel bir değerlendirmede bulunurken 14 Mayıs’ın ülke için bir kader günü olduğuna dikkat çekerek vatandaşlardan sandığa gittiklerinde sağduyuyla değişimden yana oy kullanmalarını isteyerek “Millet İttifakı olarak hep birlikte yola koyulduk inşallah. Değişimin önünü hep birlikte açacağız. En kısa zamanda değişimi görmek hepimize nasip olur. 14 Mayıs ülkenin gerçekten kader günü, bir dönüm noktası. İnşallah vatandaşlarımız da ellerini vicdanlarına koyarak sağduyulu bir şekilde sandığa giderek oylarını kullanarak değişimin önünü açar” diye konuştu.

 

 

 

ETİKETLER : Muhammet Rıza Yalçınkaya
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›