Kaymakam Polat, Aydoğmuş Köyü’ndeydi

Kurucaşile Kaymakamı Şeyma Polat, “Vatandaşla Buluşma Toplantısı”nı Aydoğmuş Köyünde gerçekleştirdi.
Bu haber 2019-07-20 13:24:34 eklenmiş ve 614 kez görüntülenmiştir.

 

“Vatandaşla Buluşma Toplantısı”nda talep ve önerileri dinleyen Kurucaşile Kaymakamı Şeyma Polat, geçtiğimiz günlerde Aydoğmuş Köyü’ndeki vatandaşlarla bir araya geldi. 

Kaymakam Polat, “Vatandaşlarımızın istek öneri ve şikayetlerini birebir doğrudan dile getirebilmelerine imkan vermek,çözüm üretmek ve vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde görmek üzere köylerimize ziyaretler gerçekleştiriyoruz.Bugün de Aydoğmuş Köyünde bulunarak vatandaşlarımızın taleplerini dinledik. Köy köy gezip, çözüm bekleyen sorunları muhtarlarla görüşerek, bu sorunları hep birlikte nasıl çözebileceğimizi konuşuyoruz.Elimizden gelen her tür hizmeti vatandaşlarımıza sağlayacağımızı kendilerine bildirdik. Bizleri misafir olarak kabul eden köy muhtarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim.” dedi.

Toplantının ardından Kaymakam Polat, köyde birtakım incelemelerde bulunarak yapımı tamamlanan ve devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Kaymakam Polat yol üzerinde karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet ederek hal ve hatırlarını sordu.

 

ETİKETLER : Bartın Kurucaşile Kaymakamı Şeyma Polat Vatandaşla Buluşma Toplantısı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›