Gülsoy: “Durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz”

Bartın’da Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin 2023 yılı olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Yeni üye seçiminin de yapıldığı Genel Kurulda İl Genel Meclisi Üyesi Göker Giray Gülsoy ve Ali Eyüpustaoğlu, güven tazeleyerek göreve getirildi.
Bu haber 2023-04-26 13:59:32 eklenmiş ve 541 kez görüntülenmiştir.

 

Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin yeni üyeleri seçildi

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Bartın Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği 2023 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, Vali Dr. Nurtaç Arslan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Vali Yardımcısı Özel İdare Genel Sekreteri Uğur Karakaya başkanlığında Valilik 12 Divan Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Genel Kurul Merkez İlçe İl Genel Meclis Üyeleri ile 106 köy muhtarı katıldı.

 

2022 yılı faaliyet raporunun kabul edildiği toplantıda Birlik Encümen Üyeliği seçimleri gerçekleştirildi. 

 

Bir yıl süreyle görev yapacak olan Birlik Encümen Üyeliğine İl Genel Meclis Üyesi Göker Giray Gülsoy ve Ali Eyüpustaoğlu seçildi, muhtar üyeler de Dallıca Köyü Muhtarı İsmet Kızıldağ ile Ören Köyü Muhtarı İbrahim Yabancı oldu.

 

Köylerin sorunlarını çözmek ve daha iyi hizmetler sunabilmek için var güçleriyle çalışacaklarını belirten İl Genel Meclis Üyesi Göker Giray Gülsoy, “Köylere Hizmet Götürme Birliği seçiminde yeniden seçilmiş bulunmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Geçtiğimiz yıl yaptığımız işler yapacağımız işlerin teminatı olacaktır. Gerçekleştirmiş olduğumuz Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği seçiminde desteklerini esirgemeyen ve 5 yıldır artan oylarla destekleyen tüm muhtarlarımıza teşekkür ederim. Durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Toplantı Bartın’da KÖYDES tarafından yapılan yatırımların değerlendirilmesiyle son buldu.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Vali Dr. Nurtaç Arslan Vali Yardımcısı Özel İdare Genel Sekreteri Uğur Karakaya İl Genel Meclis Üyesi Göker Giray Gülsoy Ali Eyüpustaoğlu
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›