İnce, tek yol “Memleket” dedi

Seçim çalışmaları kapsamında Bartın’a gelen Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler için Bartınlılardan destek istedi. Konuşmasında Cumhurbaşkanı adaylarını eleştiren İnce, “Erdoğan'a karşı çıkarsan terörist diyor. Kılıçdaroğlu'na karşı çıkarsan bölücü diyor. Ne teröristiz ne bölücüyüz. Atatürkçüyüz. Erdoğan listesine Hizbullahçıları doldurmuş, Kılıçdaroğlu ise FETÖ'cüleri” diye konuştu.
Bu haber 2023-04-26 10:08:36 eklenmiş ve 817 kez görüntülenmiştir.

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK – Kübra Nur AK

 

 

Cumhurbaşkanı Adayı olan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için seçim çalışmaları kapsamında Bartın’a gelerek, önemli temaslarda bulundu.

 

 

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Bartın ziyareti kapsamında Zonguldak yolu üzerinde karşılanırken ardından Yukarı Çarşı’da vatandaşlarla buluştu. İnce vatandaşlara yaptığı seslenişin ardından ise Bartın merkezde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

 

 

İnce’ye gençlerin ilgisi yoğun oldu

 

 

İnce’ye ziyaretlerinde Memleket Partisi Bartın Milletvekili Adayları Hacı Gölbucaklı, Yıldız Bengi Nuhoğlu ve partililer eşlik etti. İnce, ziyaretlerinde gençlerin yoğun ilgisi ile karşılaşırken caddede zorlukla ilerledi.

 

 

Yukarı Çarşı’da gerçekleşen mini mitingde Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce seçmenlerden partisinin milletvekili adayları Gölbucaklı ve Nuhoğlu’na oy isterken şunları söyledi: “Büyük organizasyonlar yapmaya, miting yapmaya paramız yok. Paramız olmadığı için gelip böyle spontane gençlerle buluşuyoruz. Ama şundan emin olun burada bir tane belediye, parti taşıması genç yok. Burada gönüllü çocuklar var. İşte sizlerle beraber bu ülkede büyük bir iş yapacağız. 40 yıldır siyasetle uğraşıyorum ilk kez bu kadar mutluyum. Çünkü görüyorum ki her gittiğim yerde 30 yaşın altındaki gençler bu duruşa, bu omurgaya sahip çıkıyor sizlere çok teşekkür ediyorum. 14 Mayıs günü sandığa gideceğiz. Partiye oy vereceğiz. Gönül ister ki hepiniz Memleket Partisi’ne oy verin. Çünkü Memleket Partisi artık Türk siyasetinde var olacak olan bir parti, omurgalı bir parti. Duruşu olan, teröre karşı mesafeli, Atatürkçü ve çevreci bir parti. Bir de cumhurbaşkanı adayı seçeceksiniz. 4 kişiden birine oy vereceksiniz. Ben sizin yerinizde olsam şöyle bakarım. Bir fetö kimi destekliyor. İki PKK kimi destekliyor, üç Hizbullah kimi destekliyor. Bu üçüne bir bakarım. PKK beni desteklemiyor, Hizbullah beni desteklemiyor, fetö beni desteklemiyor. Hatta fetöcüler her gün bir iftira atıyor. Yurt dışından atıyorlar oradan devam ediyorlar. Hiç önemli değil, bunlarla uğraşmaya zamanım yok benim.

 

 

 

“Biz bir çınar diktik”

 

 

Akıl demeye, bilim demeye, ahlak demeye devam edeceğim. Kuantum demeye, nano teknoloji demeye dijitalleşme demeye devam edeceğim. Nitelikli eğitim demeye devam edeceğim. Cumhurbaşkanı adayına oy verirken bir bakın eğer o adayların içinde rüşvet veren var mı? yani 7-8 tane cumhurbaşkanı yardımcısı yapan var mı? yine o adayların içerisinde soğanı 30 lira, kıymayı 350 lira yapan var mı? bir de geleceği tasarlamak isteyen tasarım diye, arge, tarım, teknoloji, tarıma dayalı sanayi diyen, tekstil diyen, beş yıldızlı demokrasi, turiz, ihracat diyen var mı ona bakın. Değerli Bartınlılar 15 Mayıs günü önemli bir karar vereceğiz. Ama emin olun ki Türkiye’nin neresine gidersem gideyim 15 yaşından 35 yaşına kadar meydanlar hep gençlerle dolu. Hiçbiri taşıma değil, hiçbiri hazine beslenmeli, belediye beslenmeli değil. Gönüllü, yürekli gençler bunlar. Biz bir çınar diktik. Türk siyasetinde artık var olacak milli duruşu olan doğruya doğru yanlışa yanlış diyen. Erdoğan cumhurbaşkanı şu anda. Azerbaycan'a yardım edilince ‘Ne işimiz var Azerbaycan'da’ diyemeyiz. Azerbaycan'a daha çok yardım edeceğiz. Ne işimiz var Libya'da diyemeyiz. Mavi vatanı destekliyoruz. İHA'lar, SİHA'lar Erdoğan'ın damadınınmış. Umurumda değil. Türkiye'nin işine yarıyor mu? Yaramıyor mu? Yarıyorsa destekliyorum.

 

 

“Seçerseniz Suriyeli’leri göndereceğim”

 

 

Ama Erdoğan'ın Suriyelilerle ilgili politikasını desteklemiyorum. Beni seçerseniz Suriyeli’leri göndereceğim. Söz. Beni seçerseniz söz veriyorum, tarımı ayağa kaldıracağım. Ucuz et yedireceğim size, ucuz süt içeceksiniz, balık yiyeceksiniz, yumurta yiyeceksiniz. Annelere 4 sözüm olsun. 1, benim cumhurbaşkanlığımda çocuklarınız düzgün beslenecek. 2, benim cumhurbaşkanlığımda okullarımız düzgün olacak, özel okullara para vermek zorunda kalmayacaksınız. Nitelikli eğitim alacaklar. 3, Benim cumhurbaşkanlığımda çocuklarınızı tarikat yurtlarına muhtaç etmeyeceğim. Ve 4’üncüsü çocuklarınıza iş bulacağım iş. Muharrem İnce sağcı mısın, solcu musun? Ne sağdan, ne soldan. Atatürk'ün yolundan. Ne cumhur ne millet, tek yol memleket. Millete diyorlar ki kırk katır mı, kırk satır mı? Seç. Erdoğan mı Kılıçdaroğlu mu? C, A, B demeye mecbur muyum? C Muharrem İnce. Niye? Diyemez miyiz. Erdoğan'a karşı çıkarsan terörist diyor. Kılıçdaroğlu'na karşı çıkarsan bölücü diyor. Ne teröristiz ne bölücüyüz. Atatürkçüyüz, Atatürkçü. Erdoğan, Hizbullahçıları doldurmuş listelerine, Kılıçdaroğlu da, FETÖ'cüleri doldurmuş. Sadullah Ergin'in ne işi var Çankaya'da? Yargı FETÖ'ye teslim edilirken Adalet Bakanı olan Sadullah Ergin'i Atatürk'ün Çankaya'sına koyacaksın. Sonra bana dönüp laf söyleyeceksin. Davutoğlu ne zamandır CHP'li oldu da Muharrem İnce'ye bölücü diyorsunuz. Ne zaman oldu? Ayıp, ayıp. İnsanda biraz utanma olur, utanma. Arlanma olur, sıkılma olur. 77 kişiyi doldurdunuz listelere. Hani Yüce Divana gönderecektin Babacan'ı? Şimdi cumhurbaşkanı yardımcısı yapıyorsun. Hani en çapsız Dışişleri Bakanı Davutoğlu'ydu? Şimdi cumhurbaşkanı yardımcısı yapıyorsun bunları. Bakın bunları bize proje diye yutturuyorlar. Bu bir proje değil. Bu akıl tutulması, akıl tutulması.

 

 

“Gönüllülerin kurduğu bir parti”

 

 

Memleket Partisi hazine yardımı yok, belediyesi yok, gönüllülerin kurduğu bir parti. Aslan gibi yüreklice hiçbir ittifaka da girmeden tek başına barajı da geçecek, rekor kıracak. Buna inanıyorum. Sandığın başına gittin. Sana verdiler bir mühür. Onun yanında bir tane oy pusulası, bir de mürekkebe bastın, mürekkebe para veriyor musun? . Bunların hepsi devletten. Ne yapacaksın. Bunlar devletten oylar da Memleket’e diyeceksin. Bir Memleket’e bir memleketin evladı Muharrem İnce'ye. Sloganımız ne bir memlekete bir memleketin evladı Muharrem İnce'ye. Bir çivi bir çivi bir nalı kurtarır. Bir nal, bir atı kurtarır. Bir at, bir yiğidi kurtarır. Bir yiğit memleketi kurtarır.”

ETİKETLER : Memleket Partisi Muharrem İnce Bartın
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›