Akdeniz, sanayi sitesi için Tunç’tan destek istedi

Bartın Madeni Eşya ve Sanatkarları Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’tan, yeni bir sanayi sitesi kurulması için destek istedi. Tunç da, elinden gelen desteği vereceğine söz verdi.
Bu haber 2019-07-20 13:22:37 eklenmiş ve 192 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartın Madeni Eşya ve Sanatkarları Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz, geçtiğimiz gün Ankara’ya giderek Bartın’a kurulmasını planladıkları yeni sanayi sitesi ile ilgili olarak bir takım temaslarda bulundu. Bununla ilgili olarak önce Ankara’daki bazı oda başkan ve yöneticileriyle bir araya gelen ve bu amaca hizmet etmesi için kurulmasını düşündükleri kooperatif konusunda fikir alış verişinde bulunan Akdeniz, daha sonra TBMM’ye giderek, Milletvekili Tunç’u makamında ziyaret etti. Nezaket ziyareti şeklinde geçen görüşmede, Akdeniz Oda faaliyetleri hakkında bilgiler verirken, Bartın’daki mevcut sanayi sitesinin hem dükkan sayısı hem de fiziki açıdan yeterli olmadığına dikkat çekti ve yeni bir sanayi sitesi kurulması gerektiği yönündeki görüşünü Tunç ile paylaştı. Bunun için bir de kooperatif kurmayı düşündüklerini ifade eden Akdeniz, Milletvekili Tunç’tan bu konuda kendilerine destek vermelerini rica etti.

 

Milletvekili Tunç, “Sivil toplum kuruluşlarının fikir ve düşünceleri bizler için çok önemli. Birlik ve beraberlik içerisinde esnaf ve sanatkarlarımızın yanında olmaya ve onları desteklemeye şimdiye kadar hep devam ettik. Bundan sonra da desteğimizin süreceğine emin olun.” dedi.

 

Bunun üzerine Bartın MESO Başkanı Akdeniz de,  Milletvekili Tunç’a desteklerinden ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, TBMM çatısı altındaki çalışmalarında başarılar diledi.

ETİKETLER : Bartın Bartın Madeni Eşya ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›