Bartın’da bayramlaşma programı yapıldı

Bartın Valiliği tarafından Millet Konağı'nda bayramlaşma programı düzenlenerek protokol üyeleri birlik, beraberlik içerisinde bayramlaştı.
Bu haber 2023-04-24 11:09:13 eklenmiş ve 209 kez görüntülenmiştir.

 

Bayramın birinci günü Bartın Valiliği tarafından Millet Konağı'nda bayramlaşma programı düzenlendi.  Ramazan Bayramı kapsamında depremzede vatandaşlarımız, Şehitlerimiz ve huzurevinde kalan yaşlılarımız da ziyaret edildi.


Şehitlerimiz unutulmadı!

 

Bartın’da Ramazan Bayramı kutlamaları Arife günü başlayarak devam etti. Bartın Vali Vekili Uğur Karakaya ve Bartın protokolünün katılımı ile Arife Günü başlayan kutlama programları kapsamında şehitlerimizin mezarları ziyaret edildi. Şehitlerimizin mezarlarının ziyaret edilmesinin öncesinde Kuran-ı Kerim okunarak sonrasında  şehitlerimiz için dua edilmesinin ardından protokol tarafından şehitlerimizin mezarlarına karanfil bırakıldı.
 

 

Miniklerin bayramları tebrik edildi

 

 

Daha sonra Mikader Sevgi Evi’nde kalan çocukları ziyaret eden Bartın protokolü bayramlarını tebrik etti.

 

 

Huzurevi sakinlerinin bayramı kutlanarak gül verildi

 

 

Bartın protokolü Ramazan Bayramı kutlamaları kapsamında Arife Günü ayrıca  Bartın 75. Yıl Huzurevi sakinlerini ziyaret edilerek protokol tarafından huzurevi sakinlerinin bayramı kutlanarak gül verildi.
Bartın Vali Vekili Uğur Karakaya ve protokol üyeleri 112 İstasyonunu ziyaret ederek görevli personel ile bir araya geldi. Protokol üyeleri sonrasında ise Şehit P. Er Hakan Bayar'ın Küçükkızılkum köyünde ikamet eden ailesi ile Tuna Mahallesinde ikamet eden Gazi Kazım Tüfenkçi ve ailesini ziyaret etti.

 

 

Bayramlaşmada birlik, beraberlik

 

Bartın protokol üyeleri  ve vatandaşlar katıldığı Ramazan Bayramı’nın ilk günü düzenlenen bayramlaşma programında yapılan bayramlaşmada katılımcıların bayramları tebrik edildi.

 

 

Vali Vekili Uğur Karakaya; İl Jandarma Komutanlığı, Garnizon Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Bartın Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü ve Bartın Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret ederek görevi başındaki personelin bayramlarını tebrik etti.

 

 

Unutulmadılar

 

 

Ramazan Bayramı dolayısıyla Mehmet Rıfat Efendi Erkek Öğrenci Yurdunda misafir edilen depremzede vatandaşlarla da bir araya gelen Vali V. Uğur Karakaya, bayramlarını kutladı.

 

ETİKETLER : Bayramlaşma Millet Konağı Uğur Karakaya Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›