“Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Yüzlerinde gülücüklerin, kalplerinde sevgi ve umut çiçeklerinin hiç solmamasını temenni ettiğimiz ve bunun için büyük gayret sarf ettiğimiz çocuklarımızın ve Türk Milleti’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” dedi.
Bu haber 2023-04-23 14:13:21 eklenmiş ve 786 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

 

 

Fırıncıoğlu mesajında, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 103. yıl dönümünü ve Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyeti’nin aydınlık geleceği olan çocuklarımızın omuzlarında yükseleceğine olan büyük inancıyla Türk ve dünya çocuklarına bayram olarak armağan ettiği bu özel günü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisi Türk Milleti’nin ta kendisi, demokrasinin, milli birliğimizin, istiklalimizin, istikbalimizin ebedi güvencesidir. Yüzlerinde gülücüklerin, kalplerinde sevgi ve umut çiçeklerinin hiç solmamasını temenni ettiğimiz  ve bunun için büyük gayret sarf ettiğimiz çocuklarımızın ve Türk Milleti’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ilk meclisin saygın mebuslarını, ebediyete irtihal etmiş bütün milletvekillerini, aziz şehitlerimizi ve tüm vatan kahramanlarını saygı, sevgi ve minnetle anıyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›