Fırıncıoğlu’ndan yoğun hafta sonu mesaisi

Hafta sonu sabahın erken saatlerinden itibaren şehri karış karış gezerek çalışmaları yerinde inceleyen Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, kendisine iletilen talepleri dinledi.
Bu haber 2023-04-20 09:44:29 eklenmiş ve 3210 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, hafta sonu sabahın erken saatlerinden itibaren şehri karış karış gezerek çalışmaları yerinde inceledi.

 

 

Bir dizi ziyaretlerde de bulunan Fırıncıoğlu, esnaflara hayırlı işler diledi.

 

 

Başkan Fırıncıoğlu’na Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın Milletvekili Adayları Cemal Akın ve Sezai Hangişi, MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ve İl Teşkilat mensupları da eşlik etti.

 

 

Hafta sonu Cumartesi günkü programının ilk durağı Hendekyanı Caddesi oldu. Esnaf ziyaretinde bulunan Fırıncıoğlu, kendisine iletilen talepleri dinledi.

 

 

Esnaf ziyaretinin ardından ilgili birimler tarafından sürdürülen çalışmalarla ilgili bilgi alarak,  bazı noktalarda incelemelerde bulunan Fırıncıoğlu, aynı günün akşamında ise Gürgenpınarı Mahallesi Camii İmam Hatibi Necmi Altunbaş, Mahalle Muhtarı Hasan Türker ve mahalle sakinlerinin tertip ettiği iftar programına katıldı.

 

 

Teravih Namazını da Gürgenpınarı Mahallesi Camiinde kılan Başkan Fırıncıoğlu, namaz sonrası mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sohbetlerine ortak oldu.

 

 

Belediyenin çalışmalarını değerlendirmelerini istedi

 

 

Pazar günkü programına da nikah töreni ile başlayan Başkan Fırıncıoğlu, Gülbahar-Tuğrul Zengin'in kızı Nursu ile Fatma-Mevlüt Çobanoğlu'nun oğlu Onur'un nikah merasimine katılarak, mutluluk temennisinde bulundu.

 

 

Nikah töreninin akabinde Şadırvan Caddesi’nde esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşları dinleyen Fırıncıoğlu, her fırsatta vatandaşlarla sohbet ederek kendilerinden belediyenin çalışmalarını değerlendirmelerini istedi.

 

 

2 gün boyunca yoğun bir program temposuyla çalışan Başkan Fırıncıoğlu’nun hafta sonu programı gece yarısına kadar sürdü.

 

 

Bakioğlu köyü sakinleriyle bir araya geldi

 

 

Fırıncıoğlu, akşam ise Bartın Kozcağız Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Kültür Eğitim Spor Sanat Turizm ve Kalkındırma Derneği (BARKOZDER) Başkanlığı tarafından tertip edilen iftar programında Bakioğlu Köyü sakinleriyle bir araya geldi. Fırıncıoğlu, İftar programının ardından Kozcağız Merkez Camiinde kıldığı teravih namazı sonrasında vatandaşlarla selamlaştı.

 

 

“Tüm esnaf ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum”

 

 

Hafta sonu programlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Fırıncıoğlu, “Bartın Belediyesi olarak tüm müdürlüklerimizle beraber bu kentin en iyisini hak ettiğine inanarak çalışıyoruz. Mesai saatlerimiz dışında, hafta sonları ve gecemizi gündüzümüze katarak bu güzel kentimiz için uğraş veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. Vatandaşlarımızdan gelen davetleri tüm detaylarına kadar değerlendiriyoruz. Program saatleri çakışsa bile hepsine yetişmeye çalışıyorum. Bir belediye başkanı olarak bir yandan şehrimizi imar edip güzelleştirirken, öte yandan da vatandaşımızla iç içe oluyoruz. Bizleri misafir eden tüm esnaf ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER :
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›