Mezarlıklarda Yasin-İ Şerif okutulacak

Bartın Belediyesi tarafından Arife günü şehir merkezinde bulunan mezarlıklarda Yasin-i Şerif okutulacak. Belediye mezarlıklar için ücretsiz araç kaldırılacak.
Bu haber 2023-04-20 09:42:07 eklenmiş ve 2853 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen, şehir merkezinde bulunan mezarlıklarda Yasin-i Şerif okumaları, Ramazan Bayramı Arifesinde de devam edecek. Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında her arife gününde hakkın rahmetine kavuşmuş vatandaşlar ve şehitlerimizin ruhu için Yasin-i Şerif okuttuklarını söyledi.

 

 

“Allah’tan rahmet diliyorum”

 

 

Konuyla ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Fırıncıoğlu; “Bartın Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu yılda mübarek Ramazan Bayramı dolayısı ile hakkın rahmetine kavuşmuş vatandaşlarımız ve şehitlerimizin ruhu için arife gününde, Karaköy, Gölbucağı, Erenler, Orduyeri, Aladağ ve Halatçıyaması-Asri Mezarlıklarımızda Yasin-i Şerif okutacağız. Katılmak isteyen vatandaşlarımız için Kemer Meydanı’ndan ve Karaköy Camii önünden ücretsiz araç kaldıracağız. Tüm halkımızın Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Tüm ölmüşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Okunacak olan Kur’an’ın kabul olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

Yer ve araç saatleri programı

 

 

Bartın Belediyesi tarafından mezarlıklarda okutulacak Yasin-i Şerif için yer ve araç saatleri programı: 20 Nisan Perşembe  Arife Günü; saat 13.30’da Karaköy Mezarlığı ve Gölbucağı Mezarlığı, saat 14.15’de Erenler Mezarlığı ve Orduyeri Mezarlığı, saat 15.00’da Aladağ Mezarlığı ve Halatçıyaması – Asri Mezarlığı’nda Yasin-i Şerif okutulacak.

 

 

Karaköy Camii ve Kemer Meydanı’ndan araç kaldırılacak

 

 

Arife günü; Karaköy Mezarlığı’na gitmek isteyenler için saat 13.15’de Karaköy Camii önünden, Gölbucağı Mezarlığına gitmek isteyenler için saat 13.15’de, Orduyeri Mezarlığı’na gitmek isteyenler için saat 14.00’de ve Aladağ Mezarlığı ve Asri-Halatçıyaması Mezarlığı’na gitmek isteyenler için saat 14.45’de Kemer Meydanı’ndan ücretsiz araç kaldırılacak. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Bartın Belediyesi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›