“Bartın halkına hizmet etmek benim için onurdur”

“Daha büyük ve güçlü Bartın” hedefi için çıktığı Milletvekilliği yolunda yorulmadan şehri karış karış gezerek adım atmadık yer, sıkılmadık el bırakmayan MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın, çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. Bartın’da vekil olarak güçlü isimlerden biri olan Akın, “Bartın halkına hizmet etmek benim için onurdur. Bartın’ımızı kalbimde taşıyarak yıllardır bu güzel şehre hizmet etmek için çalışıyorum. Şimdi ise halkımızın güveni ve desteğiyle, milletvekili adayı olarak daha güçlü ve büyük Bartın’ı hep beraber inşa etmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Bu haber 2023-04-19 11:14:25 eklenmiş ve 658 kez görüntülenmiştir.

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 28’inci dönem Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın, aralıksız olarak devam ettiği ziyaretlerinde hem esnafın hem de vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşmaya devam ediyor.

 

 

Esnaf ziyaretleri sırasında karşılaştığı ilgi ve alakadan dolayı çok memnun olduğunu kaydeden Akın, tüm çabasının Bartın için olduğunu ve mücadelesini de o yönde verdiğini kaydetti.  Vatandaşlar gösterdiği yoğun ilginin yanında seçilerek Bartın’ı temsil edecek kişinin Cemal Akın olduğunu dile getirerek, Akın’ı destekleyeceklerini belirtti. Yaptığı esnaf ziyaretleri kapsamında sıkılmadık el bırakmamaya özen gösteren Akın, “daha büyük ve güçlü Bartın” için projelerini ve hedeflerini anlattı.

 

 

“Projelerimizle Bartın’ı güçlü yarınlara hazırladık”

 

 

Belediye Başkanlığı dönemindeki çalışmaları, projeleriyle Bartın’ı güçlü yarınlara hazırladıklarını belirten Akın, şimdi güçlü Bartın’ı inşa etmek istediklerinin altını çizerek “2009 senesinde Allah nasip etti Belediye Başkanı olduk. O günden bu yana halkımızı hiçbir anında yalnız bırakmayarak daima hizmet etmeye çalıştık. 14 yıl boyunca gerek burada yaşayan gerek il dışında ve yurt dışında yaşayan tüm dostlarımızın emrine amade olduk. Şimdi de daha büyük hizmetler yapabilmek için milletvekili adayı olduk. Bartın’da binlerce dostumuzla sohbetler ettik, her zaman telefonun bir ucunda olduk, kapımız herkese daima açık oldu. 50 yıllık siyasi hayatımda ve üç dönem Belediye Başkanlığımda ‘nerelisin?’, ‘adın ne?’, ‘görüşün ne?’ demeden hizmet etmeye çalıştık. Siyaseti ben insanlara hizmet edebilmek uğruna bir araç olarak gördük, makam ve koltuk derdinde olmadık. Tek derdimiz daha çok hizmet edebilmek oldu. Belediye Başkanı olarak görevde bulunduğumuz süre boyunca yerel ölçekli ancak çok büyük maliyet ve zaman gerektiren sorunlara kalıcı projelerle çözüm ürettik. Oy kaygısına düşmeden, Bartın için atılması gereken her adımı kararlılıkla attık. Büyüyen ve gelişen Bartın’ımızın su sorununu çözdük. Doğalgazı Bartın’ın dört bir yanında kullanıma aldırarak nefes bile alınamayan Bartın’dan bugün havası yaz kış tertemiz bir Bartın’a ulaştık. Geçmişte her gün binlerce ton kanalizasyonun aktığı ırmağımız artık eski berraklığına ve temizliğine kavuştu. Bartın’ımızın havası, suyu, ırmağı gibi tarihine ve kültürüne de sahip çıktık. Çalışmalarımızla, projelerimizle Bartın’ı güçlü yarınlara hazırladık. Şimdi güçlü Bartın’ı inşa etmek üzere göreve talibiz” şeklinde konuştu.

 

 

“Omuz omuza durarak bir olduk”

 

 

İlimizde ekonominin güçlenebilmesi, istihdam alanlarının oluşabilmesi noktasında siyasi olarak atılması gereken büyük adımlara ihtiyaç olduğunu belirten Akın, “Biz istihdam olanakları sağlayacak sanayi tesisleri başta olmak üzere Bartın’ı her alanda güçlendirmeyi hedefleyen bir anlayışla göreve talip olduk. Siyasi alandaki tecrübe, bilgi ve birikimimizle ilimize hizmet etmek üzere yola koyulduk. Bartın halkının taleplerini, siyasilerden neler beklediklerini biliyoruz. Yıllardır halkımızla iç içe olarak, gönül gönüle vererek ve omuz omuza durarak bir olduk. Her ortamda halkımızı dinledik, sorunları ve talepleri not ettik. Bu tespitlerle Bartın’ın önünü açacak projelerin ve yatırımların da hazırlığını yaptık. Özellikle Belediye Başkanı olduğumuz dönemlerde yaptığımız çalışmalar Bartın’ın gelecek 50-100 yılına hizmet edecek çalışmalar oldu. İmar alanında yaptığımız çalışmalarla ilimizin geleceğini planladık. Şimdi İlimize güçlü bir elle sahip çıkmamız gerekiyor. Şimdi güçlü bir vizyonla bu şehri Ankara’da temsil etmemiz gerekiyor. Bizler halkımızın takdirleri ile göreve geldiğimizde üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getireceğimize yine halkımızın huzurunda söz veriyoruz” dedi.

 

 

 

 

ETİKETLER : Cemal Akın MHP Bartın Milletvekili Adayı Bartın
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›