TSO’da deprem bölgesine 200 Ramazan kolisi!

Bartın TSO, deprem bölgesine 200 Ramazan kolisi gönderdi. Deprem bölgelerine yardımların sürdüğünü belirten Bartın TSO Başkanı Halil Balık, açıklamasında; Umarım bu yardımımız depremzedelerin yaralarını bir nebze de olsa saracaktır” ifadelerini kullandı.
Bu haber 2023-04-18 10:49:43 eklenmiş ve 650 kez görüntülenmiştir.

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan'ın koordinatör olarak gittiği deprem bölgesine 200 adet Ramazan kolisi göndererek depremzedelerin yanında olmaya devam ediyor.

 

 

Deprem bölgesi için yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler veren TSO Başkanı Halil Balık,

 

 

Oda Başkanı Halil Balık, yaptığı açıklamada; “Depremzede kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak adına depremin yaşandığı günden bugüne elimizden gelen tüm imkânları seferber ettik, etmeye devam ediyoruz. Deprem bölgesinde yaşanan acıların farkındayız ve bu zorlu süreçte depremzedelerin yanında olduğumuzu bir kez daha hissettirmek istedik. Ramazan Bayramı öncesi bu zorlu süreci biraz olsun hafifletmek adına Bartın Valimiz Dr. Nurtaç Arslan'ın Koordinatör olarak gittiği deprem bölgesine 200 adet Ramazan kolisi hazırladık. İçerisinde gıda ve temel ihtiyaç malzemeleri yer alıyor. Umarım bu yardımımız depremzedelerin yaralarını bir nebze de olsa saracaktır" ifadelerini kullandı.

ETİKETLER : TSO Nurtaç Arslan
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›