Tunç’tan AK Parti’nin adaylarına büyük destek!

AK Parti Bartın Milletvekili Adayları Yusuf Ziya Aldatmaz ile Turhan Kalaycı, partisinin Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’un desteğiyle Ulus’ta önemli temaslarda bulundu. Ulus’ta ayak basmadık yer bırakmayan AK Parti ekibi, Ulus’a yapılan yatırımları hatırlatarak, devam edecek projeler anlatıldı. Uluslarla tek tek görüşerek, talepleri dinleyen Tunç, 14 Mayıs 2023 seçimlerinde halktan destek istedi.
Bu haber 2023-04-18 10:29:19 eklenmiş ve 167 kez görüntülenmiştir.

 

Ulus’ta AK Parti rüzgarı esti

 

 

Erkan HIZOĞLU

 

 

AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde partisinin Bartın Milletvekili Adayları Yusuf Ziya Aldatmaz ve Turhan Kalaycı ile birlikte Bartın’ın önemli ilçelerinden Ulus’ta önemli temaslarda bulundu. Ulus’ta yaşayan vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelen Tunç ve ekibi, çalışmalarını ve projelerini anlatarak, vatandaşların taleplerini aldı.

 

 

Ulus Seçim Bürosu açıldı

 

 

Aynı zamanda AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç, Milletvekili Adayları Yusuf Ziya Aldatmaz ve Turhan Kalaycı ile birlikte Ulus Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışını gerçekleştirdi. Büyük katılım altında açılışı gerçekleştiren Ulus Seçim İrtibat Bürosu açılış töreninde, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, AK Parti Ulus İlçe Başkanı Hikmet Çalık ve teşkilat üyeleri katıldı. Büyük coşkuyla açılan Seçim Bürosu’nda, Milletvekili Tunç ve Milletvekili Adayları Aldatmaz ile Kalaycı, vatandaşlara hitaben konuşmalar gerçekleştirdi. Konuşmalarda “Biz yapıyoruz. Onlar Konuşur. İcraat İçin AK Parti” vurgusu yapıldı.

 

 

Ulus’ta iftar sofrası!

 

 

Seçim Bürosu açılışından ilçede temaslarını sürdüren Tunç ve teşkilatı, akşam Ulus Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel Toplu Halk İftarı programına katıldı. İftar sofrasında Uluslularla birlikte bir araya gelen Tunç, Aldatmaz ve Kalaycı, vatandaşlar tek tek sohbet ederek, yakından ilgilendi. 

 

 

Arslan, “Milletimizin en doğru seçimi yapacak”

 

 

İftar programında konuşan AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, 14 Mayıs seçimlerinde Bartın’dan 2 milletvekili çıkartarak Türkiye Yüzyılı’nda mecliste güçlü bir destek sağlayacaklarını söyledi. Bir tarafta HDP ve PKK ile işbirliği yapan 7’li masa ile milletin bağrından kopmuş Cumhur ittifakının bulunduğunu dile getiren Arslan, “Milletimizin en doğru seçimi yapacağına inanıyoruz” dedi.

 

 

“Hep birlikte başaracağız”

 

 

14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerin milli ve mega projeler için ya devam, ya da tamam denecek olan seçimler olduğunu kaydeden Arslan, “14 Mayıs asrın seçimi. İnşallah bu seçimde 21 yıldır geçen gündüz demeden milletimizin hizmetkarı olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a desteklerini bekliyoruz. Doğru zaman doğru adam Cumhur İttifakımızın adayı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Doğru zaman doğru adamlarla AK Parti milletvekili adaylarımız Yusuf Aldatmaz Bey ve Turhan Kalaycı bey kardeşimize destek ve dualarınızı bekliyoruz. Başlasın yeni Türkiye yüzyılı, başlasın yeni Bartın yüzyılı dileklerimizle yola devam diyoruz. Bir tarafta Cumhur İttifakı, diğer tarafta diğerleri. Çok fazla söze gerek yok. Bir tarafta HDP ve PKK ile işbirliği yapmış olan diğer masa, bu tarafta milletimizin bağrından çıkmış Cumhur İttifakı. İnşallah meclisimizde de Cumhurbaşkanımızın elini güçlendirecek AK Parti milletvekili adaylarımızı meclise göndererek yüzde 100 destek vereceğiz. Bunu inşallah hep birlikte başaracağız” dedi.

 

 

“Biz söz verirsek yaparız”

 

 

AK Parti’nin her zaman milletinin yanında olduğunu ve olmaya da devam edeceğini aktaran Arslan, “Çünkü biz bu milletin derdiyle dertlenmeyi, her meselesine çözüm bulmayı hayatımızın merkezine koyuyoruz. Bu hissiyat ve şevkle, 21 yılda ülkemize asırlık demokrasi ve kalkınma atılımları kazandırdık. Bu sayede, yaşanan tüm sorun felaketlerin izlerini rekor sürede silmeyi başardık. Çünkü biz söz verirsek yaparız. Oy için vaat vermeyiz. Yapacağımız için vaat veririz. Vaat verirsek de yaparız. Bu yüzdendir ki 21 yıldır bütün seçimlerden milletimizin teveccühü ile zaferle ayrıldık. İnşallah 14 Mayıs’ta da milletimiz yıkıma değil, hizmete oy vererek doğru adamlarla yola devam diyecek. Bundan şüphemiz yoktur” diye konuştu.

 

 

Kalaycı seçimlerin önemini anlattı

 

 

Millet ittifakının Kandil’den, Cumhur İttifakının da milletten aldığı talimatları yerine getirdiğini vurgulayan AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Turhan Kalaycı, 14 Mayıs seçimlerinin bu nedenle çok önemli olduğunu aktararak, “Bizim tarafımız net. Biz devletimizi, milletimizi, dinimizi seven ve Türki cumhuriyetleri, mağdur milletleri düşünen bir tarafız” diye konuştu.

 

 

İftarda coşkulu bir kalabalığa seslenen Kalaycı, “Yıllardır söylüyoruz. Rabbim 2023 seçimlerinde bizi sizlere aday olarak nasip etti. Öncelikle sizlerin 14 Mayıs günü vereceğiniz oylarınıza talibiz. Oylarınızı, desteklerinizi istiyoruz. 2 tane ittifak var. Biri kandilden talimat alıyor, biz de sizlerden Anadolu’nun evlatlarından talimat alıyoruz. Bizim tarafımız net. Biz devletimizi, milletimizi, dinimizi seven ve Türki cumhuriyetleri, mağdur milletleri düşünen bir tarafız. Tüm dünyanın gözü ülkemizde yapılacak olan seçimlerde. Avrupa ve Amerika Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kaybetmesi için elinden geleni yaparken, Türki Cumhuriyetler ve mazlum milletler kazanması için dua ediyor. İnşallah milletimizin dediği olacak ve Cumhurbaşkanımız seçimleri kazanacak. Bunun yanında da mecliste inşallah 2 milletvekili ile milletimiz için, hedeflerimiz için güçlü bir destek sunacağız. 14 Mayıs akşamı Cumhurbaşkanımıza inşallah balkon konuşmasını birlikte yaptıracağız. Bundan eminiz” dedi.

 

 

“Teröristlere özgürlük vaat ediyorlar”

 

 

Ulus’tan HDP ile ittifak yapan Millet İttifak’ına destek çıkmayacağına inandıklarını kaydeden Kalaycı, “2023 yılı özgürlük yılı olacak diyorlar. Gezi olayları finansörü Osman Kavala’ya. Kime diyorlar. Ayaklanmalara ön ayak olmuş, Yasin Börü kardeşimizin katledilmesine vesile olmuş Selahattin Demirtaş’a, bebek katili Abdullah Öcalan’a özgürlük yılı olacak diyorlar. Bu güne kadar hangi partiye oy verdiyseniz verdiniz. Ama ben 14 Mayıs’ta Abdullah Öcalan’ı serbest bırakmak isteyenlere oy çıkmayacağını biliyorum” şekline konuştu.

 

 

Aldatmaz, “Bu emekleri heba edemeyiz”

 

 

Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz, iftar sonrası yaptığı konuşmada ilk kez “Siz onların hiç Mavi Vatan dediğini duydunuz mu?” diye sordu ve Filyos projesi, yerli otomobil, nükleer santral projelerini hatırlattı. Önemli mesajlar veren Aldatmaz, Türkiye’nin bir ay sonra yapılacak çok kritik bir seçim sürecine girdiğini  ve Türkiye Yüzyılı’nı Bartın Yüzyılı’na çevirmek için bu yola çıktıklarını söyledi. Aldatmaz, “Ulus’a gelirken geçtiğimiz yolları, pek çok siyasetçinin hayal bile edemeyeceği hizmetleri gördükçe heyecanlanmamak mümkün değil. 16 yıldır çıtayı hep yüksekte tutan değerli milletvekilimiz Yılmaz Tunç’tan Allah razı olsun. Bu durum bizim sorumluluğumu daha da artırıyor. Bu sorumluluğun bilinciyle sizlere söz veriyorum; şehrimizi daha ileriye taşımak, halkımızı daha büyük hizmetlerle buluşturmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

 

 

“Hedefimiz Bartın’ı bölgenin en kalkınmış şehri yapmak”

 

 

Çok laf yerine çok hizmet üretmek istediklerini anlatan Aldatmaz, eser ve hizmet siyasetinde tek adresin AK Parti olduğunu ifade etti. “Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır” diyen Aldatmaz, şöyle konuştu:

 

 

“İlimizde devam eden yatırımların takipçisi olacağız. Bu yatırımların yenilerini, daha büyüklerini Bartın’a kazandırmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Yeni yatırımlarımızın tamamı, insanımızın refahını esas alacak ve Bartın’ı bölgesinde lider bir kente dönüştürme esaslı olacaktır. Hedefimiz; Bartınımızı Türkiye ve Batı Karadeniz’in küçük şehri değil, en kalkınmış şehri yapmaktır. Sanayi, turizm ve tarımda önceliklerimizi belirleyerek hızlı ve kararlı adımlarla gençlerimizin önünü açmak temel hedefimiz olacaktır. Kadınlarımıza iş-istihdam alanında yeni fırsatlar üretmek, ev hanımı olarak 25 yılını tamamlayanlara emeklilik yolunu açmak, ancak ak iktidarların yapabileceği bir hizmettir.”

 

 

“Bu seçimin önemi büyüktür”

 

 

14 Mayıs seçimlerinin önemine değinen Yusuf Ziya Aldatmaz, 21 yıllık hizmetlerin heba edilmemesini isteyerek ilk kez ulusal politikalara ilişkin mesajlar verdi. Aldatmaz, “14 Mayıs 2023 seçimleri neden önemlidir? AK Parti iktidarı olarak 21 yıl önce bir tohum ektik. Şimdi hasat zamanıdır. Bu seçimin önemi büyüktür. Bölgesinde istikrarı sağlamış, dünyada söz sahibi olmuş bir Türkiye hayalini gerçeğe dönüştürmek için, seçim sloganımızı Türkiye Yüzyılı olarak belirledik. Bu emeklerin heba olmasına izin vermemeliyiz.

 

 

Siz hiç 7’li masadan Mavi Vatan diye bir kavram işittiniz mi? Siz hiç HDP destekli ittifakın Cumhurbaşkanı adayından ‘Kandili PKK’nın başına yıkacağız’ sözünü duydunuz mu? Duyamazsınız.

 

 

İşte bayram öncesi Karadeniz’den çıkan doğalgaz karaya ulaşacak. Yapılamaz denilen yerli ve milli otomobilimiz TOGG yollarda. Nükleer enerji, Filyos Projesi ve Karadeniz doğalgazı, savunma sanayiinde ürettiklerimiz ortada. Tüm bunlara şahit misiniz? Güçlü yarınlara ulaşmak için Cumhur İttifakı’na rekor bir oyla yeniden destek verecek misiniz? Bu hizmetlerin devam etmesi için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a güçlü destek vermeye var mısınız? Bartınımızın TBMM’de daha güçlü, daha kararlı temsil edilebilmesi için partimizin 2 adayını da Ankara’ya göndereceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

 

ETİKETLER : Yılmaz Tunç 14 Mayıs Ulus Yusuf Ziya Aldatmaz Turhan Kalaycı
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›