“2 milletvekili ile güçlü Türkiye hedefine güçlü destek”

“Bizim sevdamız Bartın” diyen AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Turhan Kalaycı, ziyaretlerine devam ederken “Bartın’dan da 2 milletvekili ile güçlü Türkiye hedeflerine inşallah güçlü bir destek sunacağız. İnşallah hem ülkemiz, hem milletimiz, hem de Bartın’ımız kazanacak” dedi.
Bu haber 2023-04-17 10:17:03 eklenmiş ve 98 kez görüntülenmiştir.

 

Erkan Hızoğlu

 

 

AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Turhan Kalaycı, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine yoğun şekilde devam etti.

 

 

Kent merkezi, ilçe ve beldelerde yoğun bir program sürdüren Kalaycı, “Bizim sevdamız Bartın sevdası. Bizim sevdamız millet sevdası, bizim sevdamız büyük Türkiye sevdası. Bu uğurda yorulmadan, dinlenmek nedir bilmeden çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü bizim Bartınlı hemşehrilerimize sözümüz var. Bizim Bartın’ımıza, ülkemize sözümüz var. Bizim sevdamız da, davamız da belli. Bizim davamız Bartın’ımızın ve ülkemizin gelişmesi, insanlarımızın daha yaşanabilir bir Türkiye’de hayat sürmeleridir. 2002’den bu yana da parti olarak yaptığımız çalışmalarla hem ülkemizin ekonomisini, hem de insanımızın ekonomisini hem büyüttük hem de rahatlattık. Türkiye Yüzyılında da inşallah şahlanış dönemine girecek ve büyümemizi hızlandıracağız. Bartın’ımız da Türkiye Yüzyılı’nda şahlanış dönemini yaşayacak. Kentimizin alt ve üst yapısını büyük oranda tamamladık. Artık Bartın’ımızı marka kent, yükselen yıldız haline getirmenin dönemidir. Bunu da inşallah 2 milletvekilliğini de kazanarak hızlandıracağız” dedi.

 

 

“Yapacaklarımızı anlatmaya devam edeceğiz”

 

 

Birlik ve beraberliğin önemine de değinen Kalaycı, “Teşkilatlarımızla, milletimizle çıktığımız bu yolda inancımız tam. Etle tırnak gibiyiz. 14 Mayıs’a kadar seçim sürecinde, 14 Mayıs’tan sonra da geçim sürecinde Bartın’ımız için milletimiz için, devletimiz için mesaimizi harcamaya devam edeceğiz. Biz de bu yolda adım atmadık yer, tokalaşmadık insanımızı bırakmayacağız. Çünkü bu seçimler mega projelerin, milli projelerin hayata geçirilmesinin devamı ya da tamamı olacak seçimler. Bir yanda icraatlarıyla, projeleriyle seçmenimizin karşısında olan AK Partimiz, diğer yanda durdurma, yargılama, yıkma vaatleriyle oy isteyen, oy uğruna da her türlü uçuk vaadi sıralayan rakiplerimiz. Biz yapacaklarımızı anlatmaya devam edeceğiz. Çünkü 21 yıldır milletimiz bize inandı ve inanmaya devam ediyor. Partimiz 21 yıldır bütün seçimlerden nasıl zaferle ayrıldıysa inşallah 14 Mayıs’ta zaferle ayrılacak, 2053-2071 hedeflerine yorulmadan, dinlenmeden ilerleyişini sürdürecektir. Biz de inşallah Sayın Yusuf Aldatmaz ile birlikte seçimlerden zaferle ayrılıp, Ankara’da bu hedeflere güçlü bir destek bulacağız” diye konuştu.

 

 

“Hem ülkemiz hem Bartın’ımız kazanacak”

 

 

14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerin önemine de vurgu yapan Kalaycı, “Bu seçim asrın seçimi. Bütün dünyanın gözü bu seçimlerde. Amerika’sından, Avrupa’sına, PKK’sından, FETÖ’sü ve ne kadar Türkiye düşmanı varsa avuçlarını ovuşturarak Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kaybetmesini arzuluyor. Çünkü artık eski Türkiye yok. SİHA’sını, uçağını, mühimmatını, arabasını kendisi yapan bir ülke var. Karşılarında el pençe duran bir ülke yok. İstediklerini yaptıracakları bir lider karşılarında yok. Piyon ülke istiyorlar. Biz de diyoruz ki, biz piyon olmayız. Biz oyun kurarız. Bize karşı oynanan oyunları da bozarız. İnşallah milletimiz sandığa gidecek ve 21 yıldır olduğu gibi milleti için devleti için gecesini gündüzüne katan Cumhurbaşkanımızdan yana, partimizden yana tercihini kullanmaya devam edecektir. Allah’ın izniyle Bartın’dan başlamak üzere Türkiye’mizin ve milletimizin tüm desteğiyle çok yüksek bir oy oranıyla tekrar Sayın Cumhurbaşkanımızı o makama oturtacağız. Bu süreçte önümüze çıkacak hiçbir engel bizi yolumuzdan caydıramaz, yıldıramaz. Çünkü bizim yolumuz belli, sevdamız belli. Bizim sevdamız milletimiz, derdimiz ülkemizin büyümesi, gelişmesi. Bartın’dan da 2 milletvekili ile güçlü Türkiye hedeflerine inşallah güçlü bir destek sunacağız. İnşallah hem ülkemiz, hem milletimiz, hem de Bartın’ımız kazanacak” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER : Turhan Kalaycı AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Bartın
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›