“Bartın’ın dört bir yanına hizmet taşıyacağız”

14 Mayıs 2023 seçimlerinin Türkiye gibi Bartın için de büyük önem taşıdığının altını çizen MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın, Belediye Başkanlığı döneminde güçlü yarınlara hazırladıkları Bartın’ı her alanda güç sahibi yapacak ve çok daha ileriyle taşıyacak projelerle göreve talip olduklarını söyledi. Bartın halkından alacağı yetkiyle Bartın’ın dört bir yanında yeni ve planlı bir kalkınma hamlesi başlatacağını vurgulayan Akın, “Vatandaşlarımızın kararlı desteğiyle Bartın’ı daha ileriye taşıyacak projelere imza atarken ilimizin dört bir yanına hizmet taşıyacağız” dedi.
Bu haber 2023-04-17 10:14:45 eklenmiş ve 122 kez görüntülenmiştir.

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Bartın’ı karış karış gezmeye devam eden MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın, şehir merkezi, ilçe ve beldelerle birlikte köylerde de vatandaşlarla buluşuyor.

 

 

Vatandaşlardan gelen davetlere de katılım sağlayan MHP Milletvekili Adayı Akın, gittiği her yerde 7’den 70’e yakın ilgi ve sevgiyle karşılanırken yaptığı konuşmalarda ise “güçlü Bartın” için göreve talip olduğunu vurguluyor.

 

 

Seçim çalışmaları kapsamında geçtiğimiz gün Ulus’a giden Akın, “güçlü ve büyük Bartın” hedefini bu kez burada yaptığı esnaf ziyaretlerinde anlattı.

 

 

“İlimizi güçlü yarınlara hazırladık”

 

 

14 Mayıs 2023 seçimlerinin Türkiye gibi Bartın için de büyük önem taşıdığının altını çizen MHP Milletvekili Adayı Akın, Belediye Başkanlığı döneminde Bartın’ı güçlü yarınlara hazırladıklarını belirtirken “14 Mayıs 2023 tarihinde Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri için halkımız sandığa gidecek ve hür iradesini sandıkta ortaya koyacak. Önümüzdeki seçimler ülkemizin bekası gibi ilimizin güçlü yarınları için de büyük önem taşıyor. Bizler Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin olurlarıyla bu kritik seçimde Milletvekili Adayı olarak göreve talip olduk. İnsanımıza karşı hizmet noktasında sorumluluğumuz var. Bu sorumluluğun bilinci ve idrakiyle yola çıktık. Bartın halkının güçlü desteği ile sürdürüp Milletvekili Adaylığımız için ayrıldığımız Belediye Başkanlığı döneminde kentimize önemli hizmetlerde bulunduk. Bartın’da birçok projeyi hayata geçirdik. Üretken Belediyecilik anlayışıyla şehrimize yeni hizmetler kazandırırken sosyal belediyecilik anlayışıyla da halkımızın yanında yer aldık. Atalarımızın mirası Bartın bizim şehrimiz dedik ve ne pahasına olursa olsun kentimizin havasına, suyuna, doğasına, tarihine sahip çıktık. İnsanlarımızı asla ve asla yalnız bırakmadık. İyi günde olduğu gibi kötü günlerinde de insanlarımızla kol kola, omuz omuza verdik. Bartın’ın yıllarca görmezden gelinmiş temel meselelerinin üzerine büyük bir kararlılıkla gittik. Doğalgaz, atık su arıtma ve imar konusu başta olmak üzere attığımız tüm adımlarla ilimizi güçlü yarınlara hazırladık. Bugün aynı kararlılıkla ilimizin dört bir yanına hizmet götürmeye talibiz” dedi.

 

 

“Yeni ve planlı bir kalkınma hamlesi başlatacağız”

 

 

Bartın’ı her alanda güç sahibi yapacak ve çok daha ileriyle taşıyacak projelerle göreve talip olduklarını kaydeden Bartın Milletvekili Adayı Akın, “Milletvekili olarak ilimizi Ankara’da temsil etmek üzere göreve talip olurken Bartın’ı her alanda güç sahibi yapacak ve çok daha ileriyle taşıyacak projelerimizi halkımızla paylaşıyoruz. Çıktığımız bu kutlu yoldaki her adımda, sıktığımız her elde vatandaşlarımızın samimi desteğini hissediyor, güvenini görüyoruz. Bu destek ve güven ile yolumuza daha da kararlı bir şekilde devam ediyoruz. Göreve geldiğimizde ilimizin ihtiyaçları ve vatandaşlarımızın beklentilerine cevap verebilecek bilgi, birikim ve tecrübeye sahibiz. Şehir merkezimizden ilçelerimize, beldelerimizden köylerimize kadar her noktadaki sorunları biliyor, çözüm noktasında nelerin, ne şekilde yapılması gerektiğini biliyoruz. İlçelerimizi ve beldelerimizi kalkındıracak tespitlere hakimiz. Halkımızdan alacağımız yetkiyle ilimizin dört bir yanında yeni ve planlı bir kalkınma hamlesi başlatacağız. Vatandaşlarımızın kararlı desteğiyle ilimizi daha ileriye taşıyacak projelere imza atacak ve Bartın’ımızın dört bir yanına hizmet taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

 

 

“Oldu-bitti anlayışına asla izin vermeyeceğiz”

 

 

“Ortak akıl” vurgusu da yapan Milletvekili Adayı Akın, “Her platformda ifade ettiğimiz gibi sorunların çözümü noktasında ortak akılla hareket edeceğiz. Yine ilimizi güçlü yarınlara taşıyacak projelerimizi de ortak akılla uygulayacağız. Oldu-bitti anlayışına asla izin vermeyeceğiz. Halkımıza kulak verecek, her konuda istişarede bulunacağız. Güçlü Bartın’ı gençlerimizle, kadınlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte inşa edeceğiz” diye konuştu.

 

ETİKETLER : Bartın MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın Ulus
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›