Fen Fakültesi’nden TSO’ya ziyaret!

Bartın Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Karakaş, beraberindeki heyetle birlikte Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık’ı ziyaret ederek Bartın Üniversitesi Danışma Kurulu’nun çalışmaları ve faaliyetleri konuşuldu. Bartın’ın gelişimi ve tanıtımına büyük katkı sağlayan Bartın Üniversitesi ile her daim işbirliği içerisinde olacaklarını söyleyen TSO Başkanı Balık, maddi manevi desteklerinin devam edeceğini belirtti.
Bu haber 2023-04-13 15:54:37 eklenmiş ve 247 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Karakaş, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Murat Rakap ve Fakülte Sekreteri Leyla Aydın ile beraber Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık’ı ziyaret etti.

 

 

TSO makamında gerçekleşen ziyarette Dekan Karakaş, misafirperverliği için Başkan Halil Balık’a teşekkür etti.

 

 

Ziyaretin devamında Bartın Üniversitesi Danışma Kurulu’nun çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu.

 

 

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TSO Başkanı Halil Balık, Bartın’ın gelişimi ve tanıtımına büyük katkı sağlayan Üniversite ile her daim işbirliği içerisinde olacaklarını ve maddi manevi desteklerinin devam edeceğini belirtti.

 

 

Ziyaret karşılıklı fikir alış verişinin ardından sona erdi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : TSO Halil Balık Bartın Üniversitesi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›