“İftar sofrasının bereketini paylaştık”

İstanbul’da bulunan Bartın derneklerinin başkan ve yöneticileri ile iftar yemeğinde bir araya gelen Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.
Bu haber 2023-04-13 15:49:08 eklenmiş ve 2873 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Milletvekili Adayı, önceki dönem Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ve MHP Bartın Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ile birlikte İstanbul’da bulunan Bartın derneklerinin başkan ve yöneticileri ile iftar yemeğinde buluştu.

 

 

Program sonrası değerlendirmelerde bulunan Fırıncıoğlu, “İstanbul TÜYAP’ta düzenlenen ilimizin doğal ve tarihi değerlerini turizm profesyonellerine ve katılımcılarına tanıttığımız Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı için bulunduğumuz İstanbul’da Bartın derneklerinin başkan ve yöneticileri ile iftar yemeğinde bir araya geldik. İftar sofrasının bereketini paylaştık. Misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ediyor, hayırlı ramazanlar diliyorum” diye konuştu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Bartın Belediyesi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›