Akın, soluğu İstanbul’da aldı!

Seçim çalışmaları kapsamında gittiği her yerde yoğun ilgi ve büyük bir destekle karşılanan MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın, bu kez İstanbul’daydı. Bartın’ın Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Fuarı’ndaki standını ziyaret eden Akın, İstanbul’da yaşayan gurbetçilerle oruç açarken çay sohbeti yaptı.
Bu haber 2023-04-13 15:47:16 eklenmiş ve 569 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın’ı ve Bartınlıları İstanbul’da yalnız bırakmadı

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Dünyanın en büyük turizm etkinlikleri arasında yer alan Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Fuarı EMITT, İstanbul TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde 26. Kez kapılarını  ziyaretçilere kapılarını açtı.

 

 

Bartın da Valilik koordinesinde İlimizin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini ve potansiyellerini tanıtmak üzere fuardaki yerini aldı.

 

 

Bartın Belediyesi Amasra Belediyesi, Amasra Kaymakamlığı ile Amasra Kültür ve Turizm Derneği’nin tanıtım yaptığı fuarda Bartın’ı MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın da yalnız bırakmadı.

 

 

Daha önceki yıllarda “Bartın Belediye Başkanı” olarak katıldığı fuarı bu kez “MHP Bartın Milletvekili Adayı” olarak ziyaret eden Akın, ziyaretçilere Bartın’ın tescilli lezzeti ağda tatlısı ikram etti.

 

 

TÜYAP’ta Bartın’ı yalnız bırakmayan Akın, ziyareti sonrasında kısa bir değerlendirmede bulunarak “İstanbul’da bu yıl 26. kez düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nı ziyaret ettik. İstanbul TÜYAP’ta düzenlenen ve Belediye Başkanlığımız döneminde hemen hemen her yıl katılarak ilimizin doğal ve tarihi değerlerini turizm profesyonellerine ve katılımcılarına tanıttığımız fuarın ilimizin turist potansiyelinin artmasına vesile olmasını temenni ediyorum. Bu güzel standın hazırlanmasına emeği geçenleri kutluyorum” dedi.

 

 

“Aynı sofrayı paylaşmak bizi mutlu etti”

 

 

Fuar programı kapsamında gittiği İstanbul’da günü değerlendirerek seçim çalışmaları için de önemli temaslarda ve ziyaretlerde bulundu. İstanbul’da bulunan Bartın Derneklerinin Yönetici ve üyeleriyle de bir araya gelen MHP Milletvekili Adayı Cemal Akın, İstanbul’da yaşayan gurbetçilerle iftar yaptı. İftar programı sonrasında yaptığı değerlendirmede de Akın, “İstanbul’da bizim için çok özel ve güzel bir Ramazan akşamında, çok kıymetli dostlarımızla iftarımızı yaptık. Bartın Belediye Başkanımız Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ile birlikte, İstanbul’da bulunan Bartın Derneklerinin birbirinden kıymetli başkanları ve yöneticileri ile aynı sofrayı paylaşarak iftar yapmak bizi ziyadesiyle mutlu etti.

 

 

Yıllardır memleketlerinden ayrı gurbette yaşayan hemşehrilerimizin birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olması için özveri ile gayret gösteren tüm dernek başkan ve yöneticilerine çok teşekkür ediyorum.

 

 

Bu akşam İstanbul’da esen Bartınlılar birlik ve beraberlik rüzgarı hepimize esenlikler getirsin inşallah. Allah hepsinden razı olsun.  İstanbul’da yaşayan yaklaşık 100 bin Bartınlı dostlarımıza sevgi, saygı ve selamlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

“Hep birlikte gelecek güzel günlere”

 

 

İftar programı sonrasında çay sohbeti yapan Akın, son olarak da İstanbul’daki Bartın İlçeleri ve Köyleri Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni (BİYAD) ziyaret etti. Burada birlik ve beraberlik vurgusu yapan MHP Milletvekili Adayı Cemal Akın, “Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin inşallah. İstanbul’da sizlerle iftar yapmak ve devamında samimiyetle geçen sohbetimiz çok güzeldi. Ailenizle ve sevdiklerinizle sağlık, huzur ve mutluluk içinde nice güzel günlere hep birlikte. İstanbul’da Bartın İlçeleri ve Köyleri Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BİYAD)’ı ziyaret ettik. Bizleri davet ederek dün gecenin son saatlerinde dernek binasında çay ikramıyla samimiyetle misafir eden dernek başkanımız ve üyelerine çok teşekkür ediyorum. Birlikten kuvvet doğar. Hep birlikte gelecek güzel günlere” dedi.

 

 

 

 

ETİKETLER : Cemal Akın MHP Bartın Milletvekili Adayı Bartın İstanbul
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›