"Vatandaşlarımızın görüşleri bizler için çok kıymetli"

Karahasan ve Çerde Köylerini ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, vatandaşların sorun ve önerilerini dinleyerek hayata geçirdikleri ve yapmak istedikleri çalışmaları anlatırken şehir merkezinde ikamet eden vatandaşlar gibi ilçe, belde ve köylerde yaşayan vatandaşların görüşlerinin de kendileri için çok kıymetli olduğunu söyledi.
Bu haber 2023-04-12 14:52:22 eklenmiş ve 2420 kez görüntülenmiştir.

 

Ramazan ayının ilk gününden itibaren her akşam köy ziyaretleri gerçekleştiren Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, geçtiğimiz akşam Karahasan ve Çerde Köylerini ziyaret etti.

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik, Ulus İlçe Başkanı Baskın Mısırlıoğlu, Abdipaşa Belde Başkanı İsa Tuncer ve teşkilat mensupları ile birlikte Karahasan ve Çerde Köylerini ziyaret eden Fırıncıoğlu, vatandaşların dertlerini, sıkıntılarını ve önerilerini dinlerken hayata geçirdikleri ve yapmak istedikleri çalışmaları anlattı.

 

 

Gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerle ilgili açıklamada bulunan Fırıncıoğlu, her vatandaşın görüşüne önem verdiklerini ifade ederken “Ulus İlçemizin Karahasan Köyü’nde teravih namazımızı eda ettikten sonra, Çerde Köyündeki dostlarımızla bir araya geldik. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Sayın Ercüment Özçelik, Ulus İlçe Başkanı Sayın Baskın Mısırlıoğlu, Abdipaşa Belde Başkanı Sayın İsa Tuncer ve teşkilat mensuplarımızla birlikte ziyaret ettiğimiz Çerde Köyü sakinleri ile sohbet edip, düşüncelerini dinleme imkânı bulduk. Belediye hizmetlerimizden şehrimizde yaşayan tüm vatandaşlarımız istifade etmekte. Bu sebepten ötürü şehir merkezinde ikamet eden vatandaşlarımız gibi ilçe, belde ve köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın görüşleri de bizler için çok kıymetli. Halkımızla birlik ve beraberlik içinde çalışarak şehrimizi güzelleştirmeye devam edeceğiz. Değerli köy sakini dostlarımıza misafirperverlikleri, güler yüz ve hoş sohbetleri için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›