Akın’dan “güçlü ve büyük Bartın” vurgusu

“Daha güçlü ve büyük Bartın” hedefiyle çıktığı milletvekilliği yolunda Bartın’ı karış karış gezmeye devam eden MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın, “Bartın’ımızın dört bir yanını yatırımlarla buluşturacağız. Hiçbir ilçemizi, hiçbir beldemizi ve hiçbir köyümüzü birbirinden ayrı tutmadan çalışacağız. Uzak yakın demeden, Bartın’ımızın il merkezinden en ücra köşesine kadar her noktada varlığımızı hizmetlerimizle göstereceğiz” dedi.
Bu haber 2023-04-12 14:42:19 eklenmiş ve 673 kez görüntülenmiştir.

 

 

“Bartın’ımızın dört bir yanını yatırımlarla buluşturacağız”

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın, 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirecek genel seçimler öncesinde Bartın’da yaşayan vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

 

İl merkezi ile birlikte ilçe ve beldelerdeki programlara katılan MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın, ilçeleri, belde ve köyleri karış karış geziyor.

 

Özellikle köy ziyaretlerinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Akın, vatandaşlarla yakın diyalog kurduğu ziyaretlerinde büyük küçük hiç kimsenin ilgisini de karşılıksız bırakmazken projeleri hakkında vatandaşları bilgilendiriyor.

 

Yaşlılar ve gençlerden gördükleri ilgiyi çocuklardan da gören Akın, her vatandaşla tek tek ilgilenmeyi de ihmal etmezken gösterilen yakın ilgi ve alakanın kendilerine güç ve moral kaynağı olduğunu söyledi.

 

“En büyük güç kaynağımız yine vatandaşlarımız”

 

Gittikleri her yerde gördükleri manzaranın verdiği güçle daha çok çalıştıklarını belirten Akın, “güçlü ve büyük Bartın” diyerek yaptığı açıklamada, “Dur durak demeden halkımızla gönül gönüle olmaya devam ediyoruz. Bartın’ımızın dört bir yanında vatandaşlarımızla buluşuyor, sorunlarını ve taleplerini yerinde dinliyoruz. Halkımıza projelerimizi anlatırken güçlü Bartın için gecemizi gündüzümüze katacağımızın ve bir an olsun yorulmadan çalışmaya devam edeceğimizin sözünü veriyoruz. Ne mutlu ki halkımızla el ele, omuz omuza ve gönül gönüle olduğumuz her ortamda büyük bir sevgi seli ile karşılaşıyoruz. 14 yıl boyunca 43., 44. ve 45. dönem Bartın Belediye Başkanlığı görevini ifa ederken olduğu gibi Milletvekili Adaylığımızda da en büyük destekçilerimiz en büyük güç kaynağımız yine vatandaşlarımız oluyor. Sevgisini ve desteğini bizlere samimiyetle iletip gösteren halkımız her şeyin en iyisine en güzeline layık. Göreve geldiğimizde hizmet ağımızı ilimizin tamamını esas alarak planlayacak ve Bartın’ımızın dört bir yanını yatırımlarla buluşturacağız. Hiçbir ilçemizi, hiçbir beldemizi ve hiçbir köyümüzü birbirinden ayrı tutmadan çalışacağız. Uzak yakın demeden, Bartın’ımızın il merkezinden en ücra köşesine kadar her noktada varlığımızı hizmetlerimizle göstereceğiz. Ne olursa olsun halkımızı yalnız ve çaresiz bırakmayacağız” dedi.

 

Yeni bir kalkınma hamlesinin başlangıcı!

 

Bartın’ı ve Bartın’da yaşayan herkesi çok sevdiğini ifade eden Milletvekili Adayı Akın, “Büyük ve güçlü Bartın hepimizin ve her bir vatandaşımızın ortak hayali. İşte bu ortak hayali kararlılıkla gerçeğe dönüştürecek projelerle yola çıkıyoruz. İlimizi her alanda güçlendirecek yatırım ve hizmetleri Bartın’ımıza kazandırmak için göreve hazırız. Halkımızın da desteği ile ilimizde yeni bir kalkınma hamlesinin başlangıcını hep birlikte yapacağız. Bartın’ımızın güçlü yarınlarını beraber inşa edeceğiz.

 

Sanayisi, tarımı ve turizmi başta olmak üzere Bartın’ı her alanda güçlendirmeyi hedefleyen bir anlayışla yola çıkıyoruz. Halkın içinden gelen ve bağlarını hiç koparmamış bir siyasetçi olarak adayız. Vatandaşlarımızda bunun hissiyatında. Her bir hemşehrimiz bizlere samimiyetle yaklaşıp derdini anlatabiliyor. Beklentilerini ve umutlarını bizlerle paylaşabiliyor. Her şeyden önemlisi halkımız bize canı gönülden güveniyor. İşte bu güvene layık olabilmek duasıyla hizmet yolculuğumuza devam ediyoruz, 14 Mayıs seçimlerinde sizin vekiliniz olmaya talibiz” diye konuştu.

 

 

ETİKETLER : Bartın Cemal Akın MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın MHP seçim 14 Mayıs
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›